L’Horòscop de febrer: hora d’establir prioritats

L’Horòscop de febrer:
ÀRIES 21-03/20-04

Carregar amb les energies negatives dels altres és un impediment perquè la teva llum interior assoleixi el seu màxim. En aquesta etapa de canvis i transformacions, has de tenir en consideració els teus errors del passat, perquè el teu futur sigui profitós, tal com t’ho has plantejat de cara a aquest any.

 

TAURE 21-04/20-05

L’harmonia i el benestar t’acompanyaran, sempre que tinguis la convicció de continuar fent els passos correctes al teu camí. És moment de sembrar per a recollir els fruits que tant esperes. La coherència dels teus actes i la paciència seran els teus aliats. No desesperis, el millor està per arribar pròximament.

 

BESSONS 21-05/21-06

Comentar els teus plans, per molt bona intenció que tinguis, no et donarà els resultats que esperes. Dóna’t l’oportunitat d’atresorar els teus propis secrets, no juguis totes les teves cartes en una única mà. Confia en el teu instint i cuida’t de les persones malintencionades que no desitgen la teva felicitat.

 

CRANC 22-06/22-07

No et deixis vèncer per les teves susceptibilitats, perquè podrien fer-te caure en conflictes i situacions enganyoses. No paris atenció a les xafarderies i comentaris negatius. Les teves energies positives t’aproparan a una nova oportunitat laboral, que has d’avaluar amb maduresa i molta tranquil·litat.

 

LLEÓ 23-07/22-08

La paciència i l’equilibri emocional t’aportaran resultats positius en els teus projectes actuals. La satisfacció de completar una feina ben feta et donarà una alegria inesperada. Has de vigilar la teva alimentació i reconnectar amb tot aquell que et fa feliç, però evitant els excessos i, sobretot, els vicis.

 

VERGE 23-08/21-09

És moment d’afrontar els problemes familiars i de donar-li una solució definitiva, sobretot, si tens fills. Pel que fa al vessat sentimental, comptaràs amb bones energies per a trobar la parella que estàs esperant o, si tens parella, la calma tornarà a la teva relació. D’altra banda, podries organitzar un viatge o retir a algun centre espiritual, t’anirà molt bé.

 

BALANÇA 22-09/22-10

T’espera una situació econòmica favorable, producte del teu treball. La teva sapiència i voluntat ferma et guiaran pel camí correcte, sempre que evitis la toxicitat t’allunyis de situacions complicades. No deixis que l’arrogància marqui la forma amb la qual et relaciones amb les teves persones més properes.

 

ESCORPÍ 23-10/21-11

Neteja i organitza el teu espai a casa i deixa de banda aquells objectes que no et causen felicitat. A vegades, separar-te de les persones que estimes et permet tenir una visió més panoràmica de les situacions que t’afecten. Abans de discutir amb les persones que dissenteixen de les teves idees, exercita l’empatia, dóna’ls-hi una oportunitat.

 

SAGITARI 22-11/22-12

Et trobaràs en una situació on hauràs d’escollir entre ser feliç o fer feliç a una tercera persona. No lluitis contra el corrent, que la teva determinació i voluntat seran premiades. Mantén-te alerta davant possibles afeccions de salut, no descuidis les teves visites al metge i para més atenció a la teva alimentació.

 

L'Horòscop CapricornCAPRICORN 23-12/22-01

Si has pensat a emprendre un nou negoci o faceta acadèmica, ara és el moment, ja que les grans oportunitats es presentaran de forma gairebé fugaç. Gaudeix de més temps amb la família, ja que et donaran calidesa i pau en els moments més tensos. No et deixis enlluernar per promeses falses o propostes tèrboles.

 

L'Horòscop AquariAQUARI 22-01/21-02

Posa ordre en la teva agenda i prioritza els teus compromisos, ja que, a vegades, descuides les coses importants per les més urgents. Que el mal caràcter i la gelosia no et guanyin la batalla; intenta provar amb una mica de romanticisme i subtilesa, i veuràs bons resultats en la teva vida amorosa.

 

L'Horòscop PeixosPEIXOS 22-02/20-03

És moment de reflexió i de prendre decisions importants en la teva vida. Actua amb justícia davant les persones que busquen la teva ajuda, en especial aquelles que t’aprecien i et valoren. Una escapada de cap de setmana o fer esport, t’ajudaran a alleugerir les càrregues produïdes per la rutina i l’estrès.