SAG Awards, l’antesala als Oscars

La temporada de premis es troba en el seu ple apogeu i va ser el torn dels Screen Actors Guild Awards, més coneguts com els SAG Awards, que es van celebrar al Shrine Auditorium de Los Angeles, Califòrnia.

Charlize Theron als Sag awardsBrad Pitt, Charlize Theron, Jennifer Aniston, Leonardo DiCaprio, Jennifer Lopez i Catherine Zeta-Jones, van ser tan sols algunes de les estrelles que van enlluernar l’esdeveniment durant el seu pas per la catifa vermella.

JLO als SAG AwardsAquests premis, en particular, són molt especials per a la comunitat d’actors de Hollywood, ja que són ells els que s’encarreguen d’escollir els nominats i els guanyadors. En aquesta ocasió Bombshell, era la pel·lícula més nominada de la nit, amb quatre postulacions. El van seguir, amb tres nominacions, The Irishman, Once Upon a Time in Hollywood i Marriage Story de Netflix. En televisió, The Marvelous Mrs. Maisel, d’Amazon, també aspirava a 4 nominacions, col·locant-se com la sèrie més nominada d’aquest any.

SAG AwardsEls premis SAG 2020 van tenir la seva nit de glamur i van reunir a les celebritats guardonades pel Sindicat d’Actors per reconèixer el millor del cinema i la televisió. Com a color guanyador va destacar el blau, el tall sirena, els escots geomètrics (simètrics i asimètrics), els mega talls a les faldilles i les esquenes obertes. A més de confirmar la vigència i la importància dels monyos, volats i volums.

democrates andorra