AMEN, passió per la fe convertida en joia

La marca joiera AMEN, nascuda a Itàlia, veu en la fe la possibilitat de convertir les nostres creences en actes capaços de transmetre força i amor, valors universals amb els quals s’identifiquen milions i milions de persones de tot el món. De la mà d’aquesta marca, plena d’esperança i alegria, descobrirem peces per a recordar que “l’amor és una elecció”, un lema que cobra encara més vigència durant les festes nadalenques.

Polsera Cadena Grumetta Daurada: De la col·lecció Preciosa, AMEN ens presenta una polsera de cadena amb molt caràcter. Elaborada amb plata de llei 925. Preu: 109,90 €.

Collar Cadena Rolò: De baules rodones, aquest collar d’AMEN destaca per la brillantor del to daurat intens. De la col·lecció Preciosa. Preu: 189,90 €.

Anell Rosari: Confeccionat amb plata 925 d’aspecte envellit, aquest anell juga amb els contrastos entre clars i foscos gràcies a les seves zirconites. Preu: 89,90 €.

Collar de cristalls rosats i negres: De la col·lecció Romance, AMEN presenta un collaret molt bonic de color rosè, confeccionat amb plata 925 i cristalls negres. Preu: 59,90 €.

Rosari clàssic: Una peça clàssica d’AMEN que recorda la fe cristiana, a través de plata 925 daurada i cristall de tonalitats blau/turquoise que aporta elegància i encant. Preu: 49,90 €.

Troba aquestes meravelloses peces a The Embassy.