Sara Bagot i Lilo omplen de color The Embassy

Les pinzellades de color de l’artista Sara Bagot van enlluernar la primera planta de The Embassy, on la francesa va presentar la seva nova col·lecció de pintures. Una altra vegada, Lilo és la protagonista dels quadres.

Fotos: César De Pablos

El passat 7 de març, l’artista Sara Bagot va presentar l’exposició ‘Lilo dans l’eau’ a la primera planta de The Embassy. L’acolorida mostra representa fidelment l’essència de la francesa, que ja va exposar anteriorment a altres indrets com ara el restaurant Coma i el 13,5º Wine Bar. Enguany, Lilo, el personatge femení ideat per la Sara, continua essent l’eix principal de les seves creacions.

Inspirada per les recomanacions i idees de la Meritxell Marsà, una de les cares més visibles de The Embassy, i de Fabienne Loosveldt, directora general adjunta del recinte comercial, Sara Bagot va refrescar una mica les seves obres sense abandonar la línia de colors i traços que identifiquen a l’artista. “Per a mi, l’art és una teràpia i, per aquest motiu, em mantinc en aquests paràmetres. L’art m’ensenya a estimar-me a mi mateixa i em va arribar quan travessava un moment difícil. La teràpia tracta sobre com ajudar, i ajudar tracta sobre amor, és per això que l’amor el tradueixo amb colors pastel”, va explicar.

Amb 38 peces exposades, la col·lecció ‘Lilo dans l’eau’ destaca per la seva varietat, ja que els dissenys de l’artista es veuen plasmats sobre plats, taules de diferents mides, quadres, escultures i catifes. Per a aquestes últimes, Sara Bagot va comptar amb el suport de l’atelier Paolo, que, amb tècniques artesanals, va confeccionar dues catifes 100% fetes a mà, després de 17 hores de minuciosa feina per cada peça.

Fins al 31 de març, es podrà visitar l’exposició ‘Lilo dans l’eau’ i adquirir una de les peces que engalanen The Embassy. Igualment, a www.hashtagmoigallery.com, hi ha disponibles altres creacions de Sara Bagot.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.