El Museu Thyssen reviu les aventures del carter de l’Oficina Màgica de Correus

En una activitat especialment dissenyada per al públic familiar i infantil, el Museu Carmen Thyssen Andorra va presentar el conta-contes de “Les aventures del menairó Tararí, carter de l’Oficina Màgica de Correus”, amb quatre jornades plenes de diversió i il·lusió.

Fotos: Dona Secret

Al llarg del mes de desembre, empreses i entitats de tota mena han engegat iniciatives per tornar la màgia i la il·lusió, pròpies de Nadal, a totes les famílies del Principat; el Museu Carmen Thyssen Andorra, també s’hi va sumar amb un programa molt divers i divertit.

Contacontes al museu Carmen Thyssen Andorra

A banda dels tallers de creació d’estels, l’arbre dels desitjos i el “@cthyssenandorra a #pleinair”, el prestigiós museu escaldenc va acollir quatre sessions del conta-contes de “Les aventures del menairó Tararí, carter de l’Oficina Màgica de Correus”, on els nens i les seves famílies van ser partícips de les peripècies que el Tararí va haver de superar per arribar a temps al Pol Nord.

Per fer la jornada encara més màgica i immersiva, el conte es va acompanyar d’un taller de postals de Nadal; cada membre de la família va tenir l’oportunitat de deixar anar la seva imaginació i demostrar les seves habilitats artístiques, escrivint una carta amb els millors desitjos per les festes o bé per demanar regals al Pare Noel.

Enguany, per primera vegada, el Museu Carmen Thyssen Andorra es va sumar a la 28a Campanya de Recollida de Joguines de Nadal, impulsada per Òskar Royo i la Ràdio i Televisió d’Andorra, a benefici de Càritas Andorrana.

museu Carmen Thyssen Andorra