Brilla amb la màgia i la finesa de Fabergé

L’essència de les col·leccions més icòniques de Fabergé es manté viva amb el pas del temps. Des del 1882, any en el qual Peter Carl Fabergé es va iniciar en el negoci de la joieria, va començar una història fascinant plena de colors, finesa i hedonisme que, per aquestes festes, reviurem a través de peces emblemàtiques.

Arracades Emotion: Com el seu nom ho indica, la col·lecció Emotion transmet emocions intenses a través dels colors. Aquestes peces combinen or groc de 18 quirats amb diamants blancs, safirs multicolors, robins vermells, maragdes i tsavorites. Un espectacle! Preu: 14.700 €.

Polsera Heritage Yelagin: Tan senzill com perfecte, aquest braçalet obert de Fabergé, dissenyat en or blanc de 18 quirats, llueix en les seves terminacions dos ous esmaltats en royal blue, perfectament decorats amb 16 diamants blancs rodons de tall brillant. Preu: 6.500 €.

Penjoll Palais Tsarskoye Selo Turquoise: La fantàstica col·lecció Heritage de Fabergé està marcada per la refinació, perfecció tècnica i riquesa cultural, valors presents en aquest reliquiari amb una sorpresa de trèvol. Penjoll confeccionat amb esmalt guilloché turquesa, or groc de 18 quirats i 16 diamants blancs rodons. Preu: 8.700 €.

Anell Colours of Love de Fabergé: Amb una bella maragda de Zàmbia que destaca a simple vista, Fabergé ens convida a gaudir d’un anell d’or groc estriat de 18 quirats, finament adornat amb dos diamants blancs. Preu: 5.390 €.Fabergé Compliquée Peacock: De caixa de 38 mm confeccionada en or blanc de 18 quirats, i contrastos de negre intens, aquest fantàstic rellotge de Fabergé llueix l’icònic paó del Peacock Egg de 1908. Preu: 34.200 €.

Fabergé Vissionaire Chronograph Black Ceramic: Un rellotge esplèndid per a retre tribut a l’inconclús Constellation Egg de 1917, amb caixa de titani i ceràmica negra de 43 mm, amb corretja de pell de Preu: 36.600 €.

Fabergé Vissionaire Chronograph Rose Gold: Igual que el seu “germà” de ceràmica, aquest rellotge s’inspira en el Constellation Egg de 1917, però llueix una enlluernadora caixa d’or rosa de 18 quirats i titani, amb corretja de cocodril. Preu: 41.100 €.

Descobreix aquestes meravelloses peces a la Perleria de Tahití.