La Perleria de Tahití presenta la seva col·lecció més exclusiva de Fabergé

Amb motiu del seu desè aniversari, la Perleria de Tahití va oferir una gala de presentació de les joies més fines de Fabergé, i va revelar unes sorpreses que van deixar bocabadat el públic present.

Fotos: Pablo Ledesma

Presentació Perleria de TahitíL’Andorra Park Hotel, d’Andorra la Vella, es va convertir en la sala de recepció de la càlida celebració protagonitzada per la Perleria de Tahití, a la qual van assistir unes 75 persones, per a apreciar les peces més fines i exclusives de Fabergé, firma joiera nascuda a Sant Petersburg i amb una història de 177 anys.

Els convidats que, a més de desfilar per la catifa vermella, gaudir de deliciosos aperitius i satisfer els seus paladars, amb les més exquisides referències de champagne; van ser testimonis d’una exhibició artística en directe, on una talentosa pintora va recrear les formes, colors i textures, que han convertit Fabergé en una icona mundial de luxe perdurable.

Durant la celebració, es van exposar diferents edicions de rellotges, arracades, penjolls, anells, collars i perles; aquestes últimes, originàries de Tahití, l’illa més gran de la Polinèsia Francesa. Per aquest vincle amb el país del sud de l’oceà Pacífic, el motiu decoratiu van ser els “tikis”, les populars figures ètniques que delimiten els llocs sagrats de la cultura maori. Sens dubte, van ser uns elements molt distintius, però tota l’atenció es va centrar, posteriorment, en les 10 peces revelades durant l’acte, al qual van assistir personalitats com ara Sarah Fabergé, besnéta de Peter Carl Fabergé, i Richard Widmaier-Picasso, nét del cèlebre artista Pablo Picasso.

Deu ous Fabergé van ser presentats com a sorpresa i van captivar immediatament les mirades dels presents. Consistent en una sèrie numerada i limitada a 10 peces, que representen els 10 anys de la Perleria de Tahití, els ous no són les característiques obres d’art decoratives, sinó penjolls que fan de reliquiaris de perles multicolors. “Els ous representen part del ‘savoir fer’ de Fabergé, des de fa més de 175 anys, on destaca una feina acurada i meticulosa amb l’esmalt. El que volia crear amb aquests penjolls, va ser una sèrie d’amulets inspirats en Tahití, els seus colors i les seves pedres precioses”, va explicar Laurent Pereira, propietari de la joieria radicada a Andorra la Vella, que va destacar que cada ou és una peça única i irrepetible.Penjoll d'ou Fabergé

A Fabergé i la Perleria de Tahití, els uneix la mateixa filosofia de crear joieria atemporal, capaç de mantenir-se vigent amb el pas del temps, sense sacrificar els valors del luxe i l’exclusivitat. Actualment, els 10 ous commemoratius es poden apreciar al local ubicat al carrer Roc dels Escolls, núm. 2 d’Andorra la Vella.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.