Marco Bicego, un estil inconfusible i refinat

Quan parlem de joies plenes de mística i personalitat pròpia, Marco Bicego és un dels grans noms que sempre han de formar part de la discussió. Aquest dissenyador italià, amb una identitat clara, porta l’elegància i el luxe a plans més enllà del convencional, a través de creacions inspirades en les formes de la natura.

Et convidem a descobrir la col·lecció Marrakech Onde de Marco Bicego, ideal per lluir radiant aquestes festes.

Arracades Marrakech Onde: Un clàssic elegant de Marco Bicego, que ha sabut crear arracades espectaculars, en or groc de 18 quirats, en una seqüència degradada de tres ovals adornats amb pavé de diamants de tall brillant. 1.515 €.

Arracades Marrakech Onde: Aquestes arracades d’aranya, amb ovals concèntrics i diamants, és tot el que necessites per lluir amb finor i elegància. Confeccionades en or groc de 18 quirats. Preu: 1.930 €.

Polsera Marrakech Onde: Un preciós braçalet d’or groc de 18 quirats que presenta una successió d’espirals ovalats, entrellaçats per sofisticats elements de pavé de tall de diamant. Margo Bicego va crear una peça elegant, sòbria i imprescindible. Preu: 2.185 €.

Collar Marrakech Onde: Aquest delicat collaret d’or groc de 18 quirats, també llueix una successió d’espirals ovalats, amb elements de pavé tallats de diamants, que fan joc amb la polsera. Preu: 4.930 €.

Penjoll Marrakech Onde: Aquest penjoll evoca el romanç i la tendresa, a través de tres ovals retorçats, finament decorats amb pavé de diamant de tall brillant. Preu: 1.385 €.

Anell Marrakech Onde: Els fils trenats en espiral d’or groc de 18 quirats estan adornats amb cinc elegants elements de pavé de diamants en tall de brillant. Un anell elegant, clàssic i atemporal de Marco Bicego. Preu: 1.685 €.

Troba aquestes meravelloses peces a The Embassy.