Joies enlluernants que pots trobar al Principat d’Andorra

Andorra té els millors fabricants de joies amb dissenys i estils únics. Et convidem a descobrir-los.

Coco de Mar

És una marca de joies creada per l’andorrana Laia Fiter, que neix l’any 2010. La col·lecció de Coco de Mar combina artesania, disseny i proximitat. Totes les joies estan elaborades al nostre país, de manera artesanal i individual, cuidant al màxim cadascun dels detalls.

Joies de Coco de Mar
Shiori Joies

Una marca de joies artesanals d’Andorra, creada per Sílvia Hernández, l’any 2008. Dissenys exclusius, propis, realitzats a la teva mida, amb pedres naturals i semi-precioses. Integra materials anti-al·lèrgics i peces banyades en or i plata.

Shiori Joies
Nerea Aixàs

Joies d’alta qualitat. Dissenys exclusius que transformen una escultura en joia. Per a la seva confecció s’utilitzen metalls nobles. El tractament d’aquests es realitza de manera manual, garantint la qualitat i singularitat de cada peça. 

Nerea Aixàs
Pons & Bartumeu

La joieria i rellotgeria amb més trajectòria i prestigi del Principat. Una empresa familiar, que ofereix creacions pròpies i singulars d’alta joieria. Disposa de les millors marques internacionals en joies i rellotges. BVLGARI, POMELLATO, FRANCK MULLER, ULYSSE NARDIN, entre altres.

Joies de Pons i Bartumeu
Gavdia

Tens una idea i la vols fer realitat?, Vols regalar una joia original o fer-te un regal?, Gavdia ho fa possible. Dissenys únics, exclusius i artesanals, de joies de primera qualitat, elaborats a la teva mida. Joies que reflecteixen el teu estil i permeten lluir la teva millor versió.

Gavdia
Vasari

Una autèntica joieria situada en el cor d’Andorra, que porta el nom de l’artista renaixentista Giorgio Vasari. Les seves creacions es realitzen a partir de diferents formes arquitectòniques i de la naturalesa. Cada peça de la signatura és una obra d’art única.

Vasari