Espectacular desfilada de joies, moda i perruqueria a The Embassy

El passat dissabte, dia 7 de desembre, va tenir lloc una espectacular desfilada a The Embassy Store. Les joies, la moda esportiva i la perruqueria, juntament amb les models, van ser les grans protagonistes d’un acte que va omplir a vessar les instal·lacions del prestigiós establiment andorrà.

Fotos: Josep Segura / Nelly Dedea

Whitefit a The EmbassyThe Embassy Store amplia la seva oferta comercial en el segment de la moda, els complements, la bijuteria i l’estilisme, amb noves firmes comercials del país. Els nous operadors del centre estan liderats per dones emprenedores, amb propostes úniques i diferenciades, orientades al disseny i l’exclusivitat. Bespoke Closet, Whitefit, Perruqueria A+A i Coco de Mar, amplien l’oferta del prestigiós establiment andorrà.

Romanela Amato desfilant a The EmbassyAmb motiu d’aquestes incorporacions, i per mostrar els diferents articles o serveis que oferiran els nous operadors, The Embassy Store va preparar una espectacular desfilada de models, que va omplir a vessar l’establiment, en una vetllada plena de glamur i propostes per a aquestes festes nadalenques.

Desfilada a The EmbassyPrimer va ser el torn de les noies del Club Natació Caldes, que van realitzar una estupenda coreografia a l’exterior de les instal·lacions, congregant un impressionant nombre de públic. Després va ser el torn dels pentinats, on les models van lluir diferents propostes, que la perruqueria A+A va voler oferir al públic present a l’acte.

Tot seguit li va tocar el torn a les models que van vestir la roba esportiva Whitefit,  que no només van desfilar per l’interior del local, sinó que també van obsequiar als presents amb una espectacular coreografia. Whitefit llueix estampats fets amb aquarel·la i representa una sinèrgia entre l’art i l’esport, amb unes espectaculars peces de producció limitada.

Per finalitzar, va ser el torn de les joies, on les models van lluir, a banda de les exclusives joies, unes originals perruques blanques. El resultat, una nit màgica a un The Embassy que, dia rere dia, es transforma per a oferir als seus clients una experiència de compra única al país, que donarà resposta a les expectatives i a la demanada dels seus clients; però apostant decididament pel creixement i consolidació de primeres marques exclusives andorranes, amb una àmplia gamma de preus per a tots els públics.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.