La Brune & La Blonde, el glamour français en 360 graus

Des del 2011, La Brune & La Blonde ha estat una firma que s’ha caracteritzat per mostrar el diamant nu, muntat sense encastar, tot amb el ferm propòsit de realçar la bellesa d’aquesta pedra que irradia lluminositat des de cada angle.

Descobreix amb nosaltres algunes de les peces que triomfen en ciutats com París, Nova York, Beirut i Tòquio.

Arracades Mini Criollas 360º: La Brune & La Blonde ens presenta un conjunt d’arracades fines i elegants, confeccionades amb or groc de 18 quirats i dos diamants que es guanyen totes les mirades. A partir de 830 €.

Arracades llargues Confetti Rainbow: Amb les seves pedres multicolors (un robí, un safir groc, un safir rosa, una tsavorita, una ametista i un safir taronja), aquest parell d’arracades de gota serà el teu millor actiu per al cor. Preu: 920 €.

Penjoll 360º Cravate: Un toc delicat i minimalista que mai ens decebrà. La Brune & La Blonde va crear un penjoll d’or rosa de 18 quirats i dos diamants d’alçades asimètriques. Un must per aquestes festes! A partir de 1.450 €.

Penjoll 360º: D’aspecte senzill, però indubtablement distingit, aquest penjoll de La Brune & La Blonde, d’or de 18 quirats, llueix un diamant en solitari que aporta delicadesa i gràcia a tota mena d’estils. A partir de 510 €.

Penjoll Confetti Rainbow: Un penjoll amb el qual La Brune & La Blonde ens apropa els colors de l’arc de Sant Martí, amb set pedres de diferents tons i baules d’or groc de 18 quirats. Preu: 930 €.

Troba aquestes meravelloses peces a The Embassy.