Descobreix el nou destí dels Pirineus, Epizen

Epizen no és un centre comercial, tampoc uns grans magatzems, ni un espai temàtic o gastronòmic. Sens dubte, és molt més que tot això. És el nou destí dels Pirineus, on es pot viure i gaudir d’una experiència sorprenent i diferent cada dia de l’any. 

El nou espai comercial va obrir les seves portes aquest juliol amb l’entrada en funcionament de la primera fase, és a dir les tres primeres plantes. A les plantes zero i primera s’hi troba el nou Carrefour, amb una oferta de més de 36.500 referències i productes de la millor qualitat i als millors preus. En els seus 7.700 metres quadrats, a més dels lineals propis d’un supermercat, hi trobareu maquinària d’última tecnologia per fumar el peix a l’instant, un gran espai refrigerat per a carn de vaca vella o un doble obrador per a la manipulació i elaborats de productes frescos. La carnisseria compta amb un gran finestral a través del qual els clients poden veure com es treballa la carn.

A més de dues cafeteries restaurant (Medacorba i Les Muns), completen l’espai ocupat per l’hipermercat Carrefour, a les plantes zero i primera; la companyia Primor, ubicada a l’ala nord de l’edifici, amb la millor oferta en perfumeria i cosmètica; així com un McDonald’s, a l’ala sud. A la primera planta també s’instal·larà la firma Lefties, del grup Inditex, líder en el seu segment de moda i complements per a home, dona i infantil.

L’àmplia oferta en alimentació, moda i perfumeria es completa amb esports, electrònica de consum, parament de la llar, òptica i restauració. A la segona planta hi conviuran diferents opcions comercials amb nombroses botigues líders en la seva categoria. Hi seran presents marques com ara Sprinter, Tezenis, IO Electro&Home, Textura, i l’òptica iBlú, entre d’altres. A la planta baixa, destacarà la farmàcia Mallol i un espai pop-up, de prop de 400 metres quadrats, que acollirà temporalment firmes com ara Munich, Blue Banana, Skydiver o Couple&Pie.

La resta de plantes que s’inauguraran en la segona fase, el 2023, incorporaran a l’oferta d’Epizen botigues especialitzades d’‘home improvement’, una àrea de restauració amb diferents espais i ambients gastronòmics, i un ‘roof top’ amb capacitat per acollir actuacions musicals i esdeveniments. Tot plegat, amb l’objectiu de convertir el centre comercial més gran d’Andorra en un indret de referència on viure una experiència més enllà de les compres.

Innovació, responsabilitat i cultura del servei

Amb pàrquing gratuït per a 1.000 places, del qual podran gaudir tots els visitants, Epizen disposa de punts per a la càrrega de vehicles elèctrics. L’aposta per la sostenibilitat és un dels elements clau d’aquest nou establiment, l’únic d’Andorra amb certificat LEED que acredita la responsabilitat mediambiental en l’ús de materials i recursos per a la construcció, l’eficiència i aprofitament de l’aigua, l’estalvi energètic en tots els espais i la minimització de l’impacte en l’entorn natural. Per això, la icònica i innovadora façana d’Epizen compta amb un sistema d’il·luminació dissenyat específicament per a reduir al màxim la contaminació lumínica.

Un nou motor econòmic per al país

Epizen, a més d’una gran destinació dels Pirineus, esdevindrà un autèntic motor econòmic pel territori andorrà. Amb la posada en marxa de la primera fase, s’han creat al voltant de 400 nous llocs de treball directes i és previst que un cop entri en funcionament la segona etapa, el nombre de treballadors augmenti fins als 600. Per tal de facilitar la mobilitat, tant de treballadors com de clients, Epizen compta amb una xarxa d’autobusos propis entre el centre comercial i els principals punts neuràlgics del país.

Una altra de les novetats a destacar d’aquest nou espai, és la incorporació d’un innovador programa d’atenció al client, que se suma al sistema de fidelització de MyPyri, la targeta-client més exclusiva i plena d’avantatges del país.