Homenatge a Júlia Bonet a Barcelona en el centenari del seu naixement

La Conselleria d’Economia i Treball de la Generalitat de Catalunya va homenatjar ahir al vespre Júlia Bonet Fité, fundadora de Perfumeria Júlia, coincidint amb el dia del centenari del seu naixement.

Autoritats a la perfumeria Júlia de BarcelonaEn un acte que va tenir lloc a la botiga de Perfumeria Júlia a la Rambla de Catalunya de Barcelona, el conseller d’Economia i Treball català, Roger Torrent, va destacar que la fundadora de Perfumeria Júlia era un exemple de talent femení i un model per a dones emprenedores. Igualment, Torrent va posar en valor el fet que Perfumeria Júlia suposa un exemple d’innovació i de les intenses relacions econòmiques entre Catalunya i Andorra.

Per part de Perfumeria Júlia, va recollir el reconeixement Sara Espot Zamora, membre del consell d’administració de l’empresa i neta de la fundadora. En un breu parlament d’agraïment, Espot va posar l’èmfasi en els valors i la filosofia empresarial de Júlia Bonet, centrada especialment en construir un equip de persones que, en bona mesura, han fet bona part de la seva carrera professional a l’empresa.

“No es pot fidelitzar els clients sense fidelitzar primer els treballadors”, va dir Espot, per afegir que “a Perfumeria Júlia no només venem productes cosmètics, sinó que també assessorem, aconsellem i acompanyem i això no es pot fer sense un equip de persones que fan de la qualitat la seva bandera”. “Som un exemple de talent femení i de talent sènior”, va concloure Espot.

Júlia Bonet va crear Perfumeria Júlia el 1939, quan tenia 17 anys. Actualment, l’empresa està present amb una quinzena d’establiments a Andorra i més de 50 establiments a Espanya, una expansió que va començar el 1999 i que des d’aleshores no ha parat de créixer. La tercera generació de la família està ara present al consell d’administració d’una empresa que entre Espanya i Andorra representa 680 llocs de treball.