La màgia i il·lusió de regalar un instrument musical

Diferents experts i pedagogs coincideixen en el fet que la música és capaç de facilitar l’aprenentatge i enfortir la memòria, a banda de fomentar altres valors com ara la disciplina, la constància i l’esforç. A Jolibut i Andorra Luthier Instruments, hi trobaràs l’instrument ideal, tant per als músics que acaben de començar com per a aquells més experimentats, perquè cada persona sigui capaç de redescobrir la seva pròpia creativitat i explorar la seva sensibilitat.

Fotos: Ana Arce · Yamaha Instruments · Boris Pavlikovsky

Jordi Barceló i Manuel Alonso, ambdós experts musicals, pedagogs i amb prominents carreres artístiques, són dos noms prou coneguts al nostre país, no només per omplir escenaris i fomentar activitats culturals, sinó també pel seu compromís amb l’ensenyament de la música a grans i petits.

Plegats, han presentat, a les Galeries La Fira, al núm. 6 del carrer Dr. Nequi de la capital, un showroom musical en què tothom hi trobarà el seu instrument ideal, de la mà de fabricants prestigiosos i alhora compromesos amb la qualitat. Jolibut, per la seva banda, és la marca amb la qual aquest binomi musical comercialitza de forma oficial per a Andorra els pianos verticals i de cua de Yamaha, així com la gamma d’instruments de vent i de percussió acústics i electrònics de la firma japonesa. Mentrestant, Andorra Luthier Instruments és el paraigua que aixopluga la més fina selecció de guitarres artesanes, fabricades per luthiers de primera línia com ara Prudencio Sáez, Estruch Luthiers i Vicente Carrillo, aquest últim reconegut amb el ‘Premio Nacional de Artesanía 2010’ i proveïdor de guitarres per a llegendes flamenques com ara Paco de Lucía, Tomatito i Juan Manuel Cañizares, però també de la firma alemanya Hanika Guitars i de la mexicana Ricardo Rubio.

Tant Barceló, pianista i compositor, com Alonso, guitarrista flamenc i precursor del Festival Internacional de Guitarra d’Andorra, complementen aquest ventall d’instruments musicals amb un acurat servei de manteniment i afinació, perquè cuidar del teu piano o guitarra mai no sigui un problema i perquè ajustar-lo a les teves necessitats no et generi un mal de cap. Al cap i a la fi, la fiabilitat, qualitat i durabilitat defineixen prou bé els productes de Jolibut i Andorra Luthier Instruments, amb els quals podràs tenir la certesa i tranquil·litat de poder deixar anar la teva creativitat amb total llibertat.

Jolibut i Andorra Luthier Instruments compten amb instruments i accessoris pensats per ajudar a la progressió dels músics de tots els nivells

Regalar un instrument

Un instrument musical és una poderosa eina amb la qual, tant grans com petits, poden fomentar la seva creativitat i sensibilitat i alhora potenciar l’aprenentatge i la memòria. És per aquest motiu que obsequiar –o obsequiar-te, per què no?– un instrument musical és una bona manera de ser presents en les vides de les persones que més ens importen, ja que els hi dona la possibilitat de descobrir noves formes d’expressió que es poden aplicar a diferents àmbits.

democrates andorra