Lang Lang captiva al públic andorrà amb un concert impecable

El reconegut pianista xinès, Lang Lang va ser el protagonista d’una vetllada única que va deixar als espectadors amb ganes de més, i amb la qual va demostrar que continua sent ‘el millor artista del món de la música clàssica’.

Fotos: Comú d’Andorra la Vella / Tony Lara

Lang Lang és una de les figures més destacades de la música clàssica actual. Com a pianista, educador i filantrop, s’ha convertit en un dels ambaixadors de les arts més influents i compromesos del món en el segle XXI. Anunciat pel New York Times com “l’artista més candent del planeta de la música clàssica”, ha realitzat nombroses col·laboracions amb directors com ara Sir Simon Rattel, Gustavo Dudamel, Daniel Barenboim i Christoph Eschenbach i ha actuat amb les millors orquestres del món. Les seves actuacions en els Premis GRAMMY amb Metallica, Pharrell Williams o la llegenda del jazz, Herbie Hancock, seguides per milions d’espectadors, van fer créixer encara més, la seva popularitat.

A Andorra va ser la primera vegada que actuava i ho va fer en solitari al centre de Congressos d’Andorra la Vella, amb entrades gairebé exhaurides, en el marc de la 28a Temporada d’Andorra la Vella juntament amb MoraBanc. Durant més d’una hora, el públic andorrà va poder gaudir d’un concert impecable, en el qual el virtuós pianista va interpretar dues de les peces cabdals en l’àmbit de la clàssica: l’obra de Robert Schumann Arabeske i les Variacions Goldberg, de Johann Sebastian Bach, una de les obres més titàniques de la història de la música.

Lang Lang, juntament amb Joan Manuel Serrat, que tornarà a Andorra després de set anys, són els plats forts de la nova temporada. Per al concert del cantautor del Poble-sec, que actuarà el pròxim 10 de desembre, les localitats s’han exhaurit en només tres dies. El concert de Serrat ha aixecat una gran expectació, ja que és un dels darrers de la gira de comiat que finalitzarà pocs dies després amb tres actuacions al Palau Sant Jordi de Barcelona.

Les entrades per al concert de Joan Manuel Serrat,
que serà el pròxim 10 de desembre, estan exhaurides