(+Fotos) MISUI arriba a Andorra de la mà de la joieria Bàsic Mercat

La marca editora de joiers nascuda a Barcelona, MISUI, compta des d’ahir amb un nou espai exclusiu a la joieria i rellotgeria Bàsic Mercat d’Andorra la Vella.  

La inauguració va tenir lloc dijous passat al vespre en un acte de presentació en el que, entre molts convidats, va assistir Joan Gomis, ideòleg i director de la marca, Lluís Vendrell, copropietari, Estela Guitart, dissenyadora de joies, així com el director general de la joieria Bàsic Mercat, Joan Roca, el qual es va mostrar il·lusionat de poder oferir propostes innovadores que combinen creativitat i ofici: “sempre intentem aportar a Andorra nous conceptes amb la idea d’apropar al públic el treball de dissenyadors com els que integren MISUI, que  responen a uns criteris de creativitat, diferenciació i utilització de materials naturals i honestos.”

En un ambient luxós i avantguardista, els convidats va poder gaudir de l’essència d’una marca que traspassa el món de la joiera i ens endinsa en l’imaginari i l’art; unes peces singulars, fetes a mà, que transcendeixen modes i tendències. La proposta consta de col·leccions i sèries de peces úniques pensades per a un ampli ventall de públic. Es tracta d’una marca viva, que amplia i diversifica els seus llenguatges amb la incorporació gradual de nous dissenyadors d’una trajectòria artística reconeguda internacionalment. Així, a través de MISUI, Estela Guitart, Marc Monzó, Etsuko Sonobe, Noon Passama, Marta Boan i Felix Lindner gaudeixen de plena llibertat per imaginar i crear joies amb un llenguatge propi i els màxims estàndards de qualitat: “MISUI posa èmfasi en reconèixer la feina de cada dissenyador i ofereix les eines i elements necessaris per portar a terme les nostres idees”, ha celebrat la dissenyadora Estela Guitart, la qual aquest vespre ha exposat dues de les seves col·leccions, fruit de la seva recerca entorn del moviment i els matisos de colors i que situen les seves creacions en un equilibri entre la bellesa i la funcionalitat.

El nou espai MISUI a Bàsic Mercat busca oferir al client una experiència de compra serena i conscient en un ambient de disseny i artesania contemporània. La qualitat i neutralitat dels elements que conformen el córner permeten destacar les singulars peces de la marca barcelonina de manera que el client les pugui observar, conèixer i gaudir en la seva essència.   I és que des d’ahir, MISUI ofereix al públic d’Andorra un accés privilegiat als primers noms del disseny de la joieria internacional. En aquest sentit, el director i ideòleg de la marca, Joan Gomis, es va mostrar entusiasmat de col·laborar amb Bàsic Mercat: “el nostre repte és el de tornar a apropar la joieria a la societat actual i fer-ho a Andorra i en concret a Bàsic Mercat ens fa molt molta il·lusió, ja que tenen una trajectòria reconeguda en apostar per marques innovadores”.

ORÍGENS DE MISUI

La marca neix l’any 2015 de mans de la família Vendrell, propietaris d’Unión Suiza, presents des de fa més de 175 anys en el sector del luxe, amb joieries i rellotgeries a Barcelona i Madrid.  MISUI expressa el seu respecte per la història de la joieria de Barcelona, alhora que ofereix un enfocament contemporani de la joieria i el luxe. És un projecte de futur que neix amb vocació de permanència per a les següents generacions i amb la intenció d’influir positivament en el sector.

Més fotos de l’esdeveniment aquí 

MISUI arriba a Andorra de la mà de la joieria Bàsic Mercat