Modernitat i elegància: joies per a l’home d’ara

Tant com les dones, els homes també poden lluir, en qualsevol moment, una peça de joieria que reflecteixi la seva personalitat. Et convidem a descobrir-la.

Botons de puny

Palanca de canvi de Chopard: Unes peces fantàstiques per als amants de la velocitat, inspirades en el món dels cotxes esportius. Aquests botons de puny són elaborats en acer inoxidable. Preu: 266 €. Troba’ls a Mercat del Diamant.

Escopetes de Deakin & Francis: Uns botons de puny increïbles que imiten la forma d’una escopeta, quin gravat lateral és tota una obra d’art. Preu: 330 €. Troba’ls a The Embassy.

Knut Essentials de Vasari: Per a aquests botons de puny, Vasari torna a donar vida a la silueta del trèvol que tant recordem. Confeccionats en or de 18 quirats. Preu: 1.400 €. Troba’ls a Vasari.

Botons de puny de Fabergé: La passió per l’artesania es veu reflectida en aquest conjunt de peces que aporten elegància a l’home actual. Presenten pedres centrals de safir cabochon, amb esmalt guilloché blau, amb or blanc acanalat de 18 quirats. Preu: 4.550 €. Troba’ls a Perleria de Tahití.

Polseres

Polsera 10mm Lock Bracelet: Dissenyada per Shamballa Jewels, aquesta bella polsera expressa masculinitat i modernitat, gràcies a la combinació d’or groc de 18 quirats i or groc de 18 quirats rodiat en negre. Els diamants, safirs i cornalina aporten un toc excepcional. Preu: 16.282 €. Troba-la a Mercat del Diamant.

Polsera Roberto Demeglio: De la col·lecció Pura, de Roberto Demeglio, aquesta polsera elàstica està fabricada amb ceràmica negra, or de 18 quirats i diamants Brown. Espectacular! Preu: 870 €. Troba-la a The Embassy.

Polsera Knut Essentials de Vasari: Amb la finesa de l’or groc de 18 quirats i la subtilesa d’un cordó blau, aquesta polsera aporta un toc delicat de luxe i modernitat a qualsevol outfit. Preu: 600 €. Troba-la a Vasari.

Anells

Anell Ice Cube Pure de Chopard: Confeccionat en or rosa de 18 quirats i d’estètica moderna inspirada en glaçons de gel. Preu: 1.345 €. Troba’l a Mercat del Diamant.

Anell Icon de Gucci: És una peça versàtil i fàcil de combinar, dissenyada per Gucci, on l’or groc present a l’icònic emblema de “G” entrellaçades contrasta amb el negre del corindó. Preu: 600 €. Troba’l a The Embassy.