Jocor i Espace d’eau, detalls a la Joieria Berna

Jocor i Espace d’eau han estat dues de les empreses col·laboradores en la reforma de la nova Joieria Berna. Descobreix el que han aportat.

Jocor, quan el clima esdevé elegància

Jocor ha estat l’empresa encarregada de la climatització de Berna, aplicant l’última tecnologia i també les últimes tendències en estètica, per a complir les exigències d’una de les joieries més importants del País.

L’empresa andorrana Jocor, ha escollit unes reixes lineals de la marca alemanya Inductair, que només crea productes per a botigues de nivell mitjà-alt, sobretot pel tema visual, uns elements que aportaven eficiència i una perfecta imatge a la nova Berna.

Aquestes reixes rendeixen, fins i tot més, que els climatitzadors habituals penjats a les parets. A més a més, aquest producte té un gran avantatge, i és que està expressament fabricat perquè la part exterior de la reixa no s’embruti, evitant d’aquesta manera, que s’embruti la paret.

El sistema que ha utilitzat Berna per a les reixes de climatització és de calor i fred, indistintament, i és de la marca Hitachi, especialitzada en crear espais confortables, a través del disseny de sistemes de calefacció i refrigeració d’alta tecnologia. Per altra banda, el terra radiant de Berna és de la marca ALB, especialista en aquest tipus de climatització.

Espace d’eau, creadors d’ambients aquàtics

Espace d’eau és una societat especialitzada en la concepció, la creació i la instal·lació d’estructures decoratives vinculades a l’aigua, i fetes a mida, ja que són personalitzades per a cada client.

Aquesta empresa ha creat un mòdul de decoració dinàmica vinculat a l’aigua, que es pot apreciar, dins de la nova Berna, just en l’entrar. Aquest tipus de cascada ressalta l’espai de la planta baixa i fa de límit de cadascuna de les dues marques protagonistes, essent el punt intermedi i neutral.

Per a la reforma de la joieria han treballat amb materials d’alta gamma com ara Dacryl, amb fulla d’or i tota l’estructura d’acer inoxidable, especialment fabricada per a Berna. Un sistema de domòtica gestiona la il·luminació LED i l’osmoregulació automàtica del mur d’aigua.

Espace d'eau