Turisme de salut: tractaments mèdics a Andorra

Andorra és un paradís natural on pots trobar infinitat d’experiències i tractaments. Tant si busques clíniques de medicina estètica, una experiència relaxant o bé assessorament mèdic, des d’Andorra Health Destination treballen per seleccionar les millors clíniques i els millors especialistes del país exclusivament per a tu. Vols saber quins tractaments mèdics pots trobar a Andorra?

Tractament per a l’artrosi amb cèl·lules mare adultes

CELLSTEM és el nom del tractament que ofereix Celular Clinic a Andorra, i que permet combatre el dolor que causa l’artrosi mitjançant una teràpia biològica a partir de cèl·lules mare del mateix pacient. El tractament és aconsellable per a qualsevol persona d’entre 20 i 75 anys que pateix del dolor en artrosi de genoll, maluc, espatlla o turmell.

Tractament del dolor crònic

La Clínica Omega Zeta combina la teràpia neural o la hidrotomia percutània amb infiltracions d’ozó amb l’objectiu de tractar el dolor crònic que pateixen moltes persones i que afecta la seva vida diària en l’àmbit físic, mental i emocional. El tractament també es combina amb una sessió d’osteopatia, una sessió de fisioteràpia, una d’acupuntura i una teràpia bascular Bemer, per poder millorar la qualitat de vida del pacient tant com sigui possible.

Càsting de Nas

Aquest tractament és una proposta de la Clínica Rinològica Maria Colomé, que consta d’una anàlisi facial i un plantejament quirúrgic totalment personalitzat, una oportunitat única perquè puguis anticipar com et veuries si et fessis un retoc estètic.

Cirurgia mínimament invasiva

L’Institut Rabat ofereix un complet programa per a les patologies de turmell. Les deformitats que es beneficien d’aquests tractaments són: Hàl·lux valg (Galindons), Hallux rigidus (Artrosi del dit gros), Dits en urpa i en m Artillo, Quintus varus (Galindó de sastre), Neuroma de Morton i Metatarsàlgia (Dolor a l’avantpeu). En aquests casos, es realitza una artroscòpia (tècnica quirúrgica no invasiva) mitjançant dues petites incisions, així aconsegueixen reparar els lligaments del turmell, netejar l’articulació i tractar l’osteocondritis, entre d’altres.

Programa d’Aprimament

Aquest programa de Som Salut està pensat per aquelles persones que volen perdre pes, reduir talla, definir el contorn corporal i tonificar múscul. Amb aquest tractament, que té una durada de set dies, s’obté eliminar toxines i perdre pes de manera intensiva supervisada per professionals en estètica, dietètica i medicina.

WEB: www.healthdestination.ad

FACEBOOK: andorrahealthdestination

INSTAGRAM: @andorrahealthdestination