E-Natúram, molt més que flors

En un ambient acollidor, ple de colors, aromes i art, E-Natúram et convida a descobrir la floristeria amb més encant del país.

Situat a Escaldes-Engordany, E-Natúram és un establiment que combina botiga i taller d’art floral amb plantes, flors naturals i seques, i també objectes decoratius indispensables per a qualsevol celebració. Des de fa tres anys i mig, l’Anna Moles es troba al capdavant d’aquesta botiga.

E-Natúram és també un concepte comercial innovador pel que fa a la venda de flors, rams, composicions florals, articles de decoració i mobles, tant per a particulars com per a empreses, i per a qualsevol ocasió o esdeveniment. L’espai ofereix un servei integral de floristeria i acull tallers i formacions relacionats amb el món de les flors i les plantes. Cal destacar que l’Anna, a més de ser diplomada en biologia, va cursar estudis d’art floral a  l’Escola Naturadis de París, una formació que li va aportar tots els coneixements, per poder oferir als seus clients consells i recomanacions molt útils.

L’espai ofereix un servei integral de floristeria i acull tallers i formacions
relacionats amb el món de les flors i les plantes

Un espai per compartir

E-Natúram comparteix espai obert amb la galeria d’art Taranmana, que també busca aportar nous aires a la manera de com s’aprecia l’art al nostre país. El visitant pot prendre, a més a més, al coffee corner, un cafè, una tassa de te, una copa de cava o un aperitiu. 

Plantes més originals

E-Natúram ofereix una àmplia varietat de plantes procedents de França i Catalunya, algunes d’origen ecològic i de proximitat. L’establiment treballa cada dia per oferir als seus clients les plantes més originals per decorar ambients i espais. També se n’encarrega de fer el manteniment en cases i empreses.  Cal destacar que la botiga també compta amb tota mena de complements per a la jardineria, com ara gerros, testos de ceràmica, de vímet o de corda, terra i productes per la salut de les plantes. A més, si vols també s’encarreguen de donar-li un toc de color als teus gerros, tot preparant-te un ram personalitzat amb les flors fresques o seques que triïs a la botiga. I, si no tens temps de fer una visita presencial a E-Natúram, l’establiment disposa d’una botiga online on pots trobar tot el que necessitis i més.

El 2021 i 2022 E-Natúram va guanyar el 1r premi
d’intervencions florals urbanes a l’Andoflora

E-Natúram:

Parc de la Mola, 7 Planta Baixa. Escaldes-Engordany. Tel. +376 823 233

www.enaturam.com
enaturam.ad@gmail.com

INSTAGRAM: @enaturam.ad

FACEBOOK: E-Naturam Flors Plantes i Decoració