Vagis on vagis, Soldevila fa que els teus viatges siguin més plaents

Amb una àmplia trajectòria en el sector del transport andorrà, Viatges Soldevila t’ofereix la manera més còmoda i segura d’acompanyar-te allà on vagis.

L’empresa, especialitzada en el transport de passatgers, ofereix un servei a mida, que s’adapta molt fàcilment a les necessitats de cada usuari, des de trasllats privats a l’aeroport de Tolosa, Barcelona, La Seu, Lleida, Girona, ports marítims, llocs d’esbarjo, esdeveniments esportius o privats, fins al transport de passatgers als nuclis urbans del país i del voltant. Un servei que és possible gràcies al suport d’un gran equip de professionals disposat a vetllar per la cura i el benestar de tots els usuaris. Perquè, si hi ha un valor que defineix a Soldevila, és la conducció tranquil·la i prudent del seu personal que està a càrrec de diferents vehicles que compleixen els màxims estàndards de qualitat.

Mobilitat sostenible

Soldevila compta amb una àmplia flota de vehicles entre autocars, minibusos, taxis i cotxes privats, essent una de les més completes del Principat. Compromès amb la mobilitat sostenible al país i amb l’objectiu de reduir les emissions de CO₂, recentment, l’empresa ha posat a prova un minibus urbà, elèctric i adaptat a persones amb mobilitat reduïda, que ha estat circulant per la parròquia d’Escaldes-Engordany, i del qual s’ha estat avaluant el seu rendiment. Es tracta del primer bus en aquesta gamma i també de la marca que arriba al país, una fita que des de l’empresa esperen que marqui un abans i un després pel que fa a mobilitat sostenible.

Viatjar d’Escaldes-Engordany a altres punts de la parròquia ara és més fàcil amb el Bus a la Demanda, un servei totalment gratuït pels usuaris.

Cal destacar que Viatges Soldevila ha estat l’empresa adjudicatària del servei Bus a la Demanda, projecte impulsat pel Comú d’Escaldes-Engordany que facilita una mobilitat més fluida dels ciutadans de la parròquia escaldenca, especialment els que viuen lluny del centre, als nuclis urbans, i que va néixer amb la voluntat de promoure el transport col·lectiu de passatgers. El servei permet als usuaris viatjar als diferents punts de la parròquia, de manera gratuïta, però fent una reserva prèvia a través de l’aplicació mòbil Pingo Ride o telefònicament al 775577.

Transport a la Vall d’Incles

També, com a part del seu compromís amb la natura i el medi ambient, l’empresa opera a Canillo, més concretament a la Vall d’Incles, amb el tren elèctric de la divisió ecològica Bus Net. Un modern vehicle equipat amb una capacitat per a 14 persones, que porta unes plaques solars, les quals li permeten tenir un 20% més d’autonomia. Des de la seva posada en marxa, el trenet transporta més de 20.000 persones cada any que poden gaudir del meravellós entorn que ofereix el nostre país.