(+Fotos) Els visitants i veïns de Canillo gaudeixen de l’estiu al Carlina Market

De l’1 de juliol a l’11 de setembre, el Carlina Market serà el lloc ideal perquè els visitants de Canillo i els veïns de la parròquia gaudeixin de les tardes i nits estivals a l’aire lliure, amb una proposta que combina música, oci i gastronomia.

Fotos: César De Pablos

Carlina Market

Fa molt temps que els canillencs buscaven una alternativa d’esbarjo i entreteniment per a tota la família, especialment durant dies els càlids d’estiu, quan més ve de gust fer una cervesa, escoltar bona música i gaudir de la companyia de persones estimades. Inspirat per aquest propòsit, va néixer el Carlina Market, un espai en el qual no falten la màgia, la música i la diversió.

Carlina Market

I no… quan parlem de màgia, no ho diem de manera metafòrica. Durant diferents jornades, un mag amenitzarà les tardes perquè tot el públic pugui gaudir de l’estiu d’una forma diferent. A més a més, als Carlina Trucks, els visitants tindran a la mà una oferta gastronòmica variada, amb plats dolços i salats, que es podrà degustar amb cerveses artesanals de Blót Craft Beer.

Carlina Market

Música? De tota mena! Hi ha DJs, grups musicals i fins i tot solistes talentosos, com ara el saxofonista David Amat, que va sorprendre els visitants amb un espectacular show. A més a més, al Carlina Wellness, tothom tindrà la possibilitat de fer ioga, rebre massatges, descobrir el reiki o tan sols descansar i desconnectar de la rutina, envoltat de natura.

Carlina Market

A banda de la zona de mercat, plena de productes artesans i locals, hi ha el Carlina Art, un espai que acull tallers, exposicions, xerrades i altres activitats per expressar l’esperit artístic de cadascú.

Carlina Market
Activitats infantils

Al llarg de l’estiu, els infants de totes les edats hi podran divertir-se de la millor manera, ja que l’espaiosa àrea verda de l’antic Càmping Bona Estada (al costat de la rotonda que connecta amb la carretera de Montaup) compta amb diferents zones perquè puguin jugar a la pilota, recórrer el laberint de bales de palla, provar el seu equilibri sobre l’slackline i pintar les seves cares amb la makeup artist Betsabé Ripoll, coneguda com a Betsarte.

Vanessa i Kimba al Carlina Market

Durant el juliol, els horaris d’obertura del Carlina Market serà de dijous a diumenge, de 12 a 20 hores. A l’agost, aquest serà de dimarts a diumenge, de 14 a 20 hores, mentre que, al setembre, l’horari serà de dijous a diumenge, de 12 a 20 hores. I, per descomptat, la teva mascota –ben lligada, és clar– serà més que benvinguda!

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Els visitants i veïns de Canillo gaudeixen de l’estiu al Carlina Market