L’emoció i la màgia de la primavera japonesa

Viure el Japó a la primavera és un privilegi del qual ara se’n pot gaudir amb la proposta de Viatges Emocions, que ha preparat un circuit de viatge acompanyat per a un grup reduït, del 17 al 31 de maig.

La sortida d’Andorra està prevista per al 17 de maig, en direcció a Barcelona per sortir amb un vol regular cap a Kyoto. L’endemà visitarem la ciutat, coneixerem el bosc de bambú d’Arashiyama, el temple Kinkakuji i el castell Nijo. Després de dinar en un restaurant local, continuarem la visita pel temple Kiyomizu i el santuari Sionista de Heian. Descobrirem la ciutat de Nara i el seu temple Todaiji amb la seva enorme imatge de Buda. També veurem el famós parc dels cérvols sagrats i el santuari sionista de Kasuga.

Todaiji Nara Japó CastellAgafar el tren bala Hikari serà l’objectiu de l’endemà, per anar a Himeji, declarat Patrimoni de la Humanitat. Després, trasllat per carretera cap a Kurashiki per visitar la residencia de la família Ohashi i el barri històric de Bikan. D’allà sortirem cap a Hiroshima, on dormirem. Al dia següent passejarem pel parc commemoratiu de la Pau i el seu museu, visitarem la cúpula de la Bomba Atòmica i el santuari d’Itsukushima, a l’illa de Miyajima. Un altre tren bala, el Nozomi, ens portarà cap a Shin-Osaka, on coneixerem el Jardí Flotant, el castell d’Osaka i el barri Dotombori. El viatge serà en tren exprés, el Thunderbird, cap a Kanazawa on visitarem el jardí Kenroku-en, el mercat Oumicho, el barri Higashi Chayagai i el barri Namagachi, on visitarem l’antiga residencia de la família de samurais Nomura.

Camp de flors al Japó primaveraViatges Emocions ha preparat un circuit de viatge acompanyat per a un grup reduït, del 17 al 31 de maig

La següent parada serà Shirakawago, un poble que és Patrimoni de la Humanitat. Passejarem pels seus carrers per veure les seves cases tradicionals de Gassho-Zukuri, també tindrem l’oportunitat d’admirar les vistes des del Mirador de Shiroyama. Continuarem cap a Takayama, on visitarem Yatai Kaikan. L’endemà anirem a Nagoya en tren, i després de dinar seguirem cap a Osawara. Al dia següent farem una excursió pel Parc Nacional de Hakone i pujarem al telefèric que ens portarà a la cinquena estació del mont Fuji, des d’on podrem admirar el cim, si tenim sort amb el clima. Marxarem cap a Tokyo, des d’on anirem a Nikko, per visitar el santuari de Toshogu, el llac Chuzenji i la cascada Kegon. L’últim dia el dedicarem a explorar la ciutat de Tokyo, amb el Palau Imperial, la Torre de Tokyo i el temple Asakusa Kannon i el seu carrer comercial de Nakamise. L’endemà, sortirem en vol nocturn cap a Barcelona, on arribarem el 31 de maig, i d’allà retorn a Andorra en un bus privat.

Viatge recomanat per Viatges Emocions. Tel. +376 829 044 (Oficina Escaldes) | 806 006 (Oficina Andorra) | 807 900 (Oficina Andorra)

Ciutat de japó amb temps de primavera