Beauty tips by Gala Perfumeries: Quin tipus de pell tens?

Existeixen 4 tipus de pell que varien en funció de la genètica, l’estat o els factors adversos als quals pot estar sotmesa. Aquest mes, Gala Perfumeries t’explica les característiques de cada tipus d’epidermis així com et recomanem els cosmètics més idonis en cada cas.

Pell normal

La pell catalogada com “normal” gaudeix d’un bon equilibri i no acostuma a presentar gaires imperfeccions. Són uns quants individus que poden presumir d’aquest tipus de pell sense complicacions dèrmiques.

SHISEIDO. Essential Energy Day Cream SPF20. Crema hidratant per a pells normals, hidrata i il·lumina la pell gràcies als seus ingredients actius. També conté factor de protecció solar 20.

SHISEIDO. Essential Energy Day Cream SPF20 per a la pellPell seca

La pell de procedència “seca” destaca per ser un tipus d’epidermis que produeix menys sèu del que produiria una pell normal.  En aquest tipus de pell escassegen els lípids, motiu pel qual necessita emmagatzemar humitat i formar un escut protector que faci front a les influències externes.

Les pells seques acostumen a afectar a més dones que homes, i constitueixen el 40% d’afeccions consultades a dermatòlegs.

Per tal de tractar una pell seca recomanem l’ús de cremes riques en agents hidrants que ajudin a crear una barrera dèrmica contra les afeccions externes.

CLARINS. Hydra- essentiel. Crema hidratant per a pells seques amb extracte de Kalanchoe bio, un potent activador de la hidratació natural que afavoreix la producció d’àcid hialurònic.

CLARINS. Hydra- essentiel. per a la pell secaPell grassa

La pell denominada com a ”grassa” presenta una elevada producció de sèu (greix). Aquesta fabricació en excés, es coneix com a “seborrea”. La pell de tendència “grassa” és caracteritza per uns porus clarament visibles i un excés de brillantor. La seva cura diària es basa en la neteja amb productes específics i l’ús de cosmètics lliures de greix.

BIOTHERM. Purefect Skin gel. Gel netejador d’aspecte transparent que crea una sensació de frescor immediata. Neteja les impureses i fa més mat la pell amb tendència grassa.

BIOTHERM. Purefect Skin gel per a la pell grassaPell mixta

La pell mixta, com el seu propi nom indica, és una barreja de pell seca i pell grassa. Es caracteritza per presentar greix en la zona T (front, mentó i nas). Punts que es poden veure afectats per algunes impureses i porus visibles. Per tractar la pell mixta, la millor opció és decantar-se per cosmètics amb formulacions equilibrades.

CLARINS. Pore Control NEW. Sèrum amb textura fundent que difumina els porus i unifica el to de pell.

CLARINS. Pore Control NEW tipus de pell mixta