Lluna de mel: el viatge més recordat

La lluna de mel sovint és la ocasió més esperada pels nuvis, quan la parella finalment pot gaudir de la tranquil·litat que succeeix els mesos de preparació i nervis del casament.

Aquest viatge tan especial també requereix planificació, però es torna molt més fàcil si es deixa a les mans de professionals que analitzin els perfils de la parella per preparar el viatge ideal d’acord amb el gust i les expectatives dels nuvis.

Ciudad del Cabo destino de lluna de melMontse Gutiérrez, responsable de Becier Viatges, ens parla del seu servei d’assessorament personalitzat, pel qual s’ha habilitat un espai confortable i amb total privadesa principalment per planificar conjuntament els viatges de noces, destinacions exòtiques i grans recorreguts.

Quin és el destí ideal per a un viatge de noces?

Depèn molt del tipus d’experiència que la parella està buscant. El viatge pot ser romàntic, aventurer, urbà o una combinació en equilibri de tots els factors anteriors. En aquest sentit, segons la nostra experiència Àfrica és un destí ideal perquè dona moltíssima flexibilitat per adaptar els dies i les experiències a la disponibilitat de la parella.

safari africà lluna de melQue té Àfrica de tan especial?

A més de tenir una natura i un poble excepcional, permet acabar el viatge amb platges paradisíaques gaudint de totes les comoditats. Després hi ha coses que només es veuen i es viuen un cop a la vida però no s’obliden mai, com pot ser pujar en globus i veure la sabana i la posta de sol. No puc imaginar res més romàntic per a una lluna de mel.

Quin servei especial teniu pels nuvis?

Hem habilitat una sala especial perquè puguin gaudir de màxima privacitat i escollir tranquil·lament tant els destins, com l’allotjament i les habitacions disponibles amb una pantalla d’alta resolució. A més d’això, com Avis forma part del grup, sempre donem la possibilitat de contractar el servei “one-way” per poder deixar el cotxe a l’aeroport i el servei Avis Chauffeur amb vehicles de luxe i conductor que porti els nuvis al casament.

Paseo con camellos

democrates andorra