Becier Viatges i Farmàcia Galeno van presentar un afterwork molt viatger

Becier Viatges i Farmàcia Galeno saben molt bé que tots ens mereixem unes vacances inoblidables i, per primera vegada, es van unir per oferir a tots els seus clients i amics el primer afterwork temàtic que va girar al voltant del món dels creuers. L’acte va tenir lloc ahir a la tarda, a les dependències de Becier Viatges, al carrer Prat de la Creu, 59-65, d’Andorra la Vella.

Becier Viatges Afterwork
Foto: César De Pablos

Les prestigioses companyies Royal Caribbean i Pullmantur, van presentar, al nombrós públic assistent, els seus impressionants i moderns vaixells, les diferents rutes i els serveis cinc estrelles que ofereixen als seus privilegiats passatgers. L’afterwork va comptar amb una ambientació molt especial i molt estretament lligada a la temàtica marinera i també va comptar amb un exquisit càtering, regat amb xampany francès. En finalitzar l’acte, tots els assistents varen rebre un obsequi gentilesa de Farmàcia Galeno.

Però, si ahir no vàreu poder assistir a l’acte, no us perdeu l’oportunitat de visitar Becier Viatges, ja que us atendran amb molt de gust i us donaran tota la informació necessària per a poder realitzar el viatges dels vostres somnis.

Troba més fotos al nostre Facebook.
coctel becier viatges
Foto: César De Pablos