Oman, una autèntica perla àrab

Aquest mes, Viatges Emocions us convida a descobrir Oman, una joia ben amagada a la península aràbiga, una destinació única i captivadora per a aquells que busquen una experiència inoblidable. Un país que combina a la perfecció la riquesa cultural, la bellesa natural amb una història fascinant. Per què Oman és una bona destinació per a les pròximes vacances? Aquí ho expliquem.

RIQUESA HISTÒRICA I CULTURAL

Oman està ple de forts antics, ciutats històriques i monuments que narren les seves històries mil·lenàries. El Fort de Nizwa, un testimoni silenciós del passat, ofereix vistes panoràmiques i una visió de la vida del passat. La Gran Mesquita del Sultà Qabus, amb el seu impressionant sostre, és un altre exemple que mereix una visita obligada, una obra mestra arquitectònica que reflecteix la fe i la devoció dels habitants d’Oman. I per conèixer una mica més en profunditat la rica història del país, el Museu Nacional, institució emblemàtica d’Oman, exhibeix el patrimoni cultural del Sultanat des de les primeres evidències d’humanitat en la península fins a l’actualitat.  L’equipament alberga més de 7.000 objectes i ofereix 33 experiències d’immersió digital, instal·lacions d’última generació, cinema i una àrea de descobriment per a infants.

RIQUESA HISTÒRICA I CULTURAL
DESERT I AVENTURA

Els impressionants deserts d’Oman són un dels tres més característics d’aquesta destinació. Amb les seves dunes daurades, al Desert de Wahiba Sands, es poden fer tots tipus d’excursions en 4×4, fins i tot passar la nit sota les estrelles en autèntiques tendes beduïnes. Una aventura que us permetrà descobrir l’essència del desert i experimentar la vida nòmada.

DESERT I AVENTURA a Oman
PLATGES, UN AUTÈNTIC PARADÍS

Des de platges tranquil·les fins a badies amagades, les costes d’Oman són un autèntic paradís per als amants del sol i la sorra. També per aquells que busquin practicar snorkel, busseig i altres tipus d’esports aquàtics. La Badia de Musandam, amb les seves impressionants formacions rocoses i aigües cristal·lines, és uns dels racons més destacats del país per explorar la vida marina i gaudir d’activitats aquàtiques emocionants. A més, és recomanable visitar el canyó Wadi Shab, uns dels principals reclams turístics d’Oman, un veritable oasi en mig de les muntanyes.

PLATGES, UN AUTÈNTIC PARADÍS
MERCATS I TRADICIONS

Coneguts com a “souqs”, els mercats tradicionals del país són una finestra a la cultura omaní i ofereixen una experiència autèntica de les arrels comercials de la regió. El Souq Mutrah a Mascate és famós pel seu caràcter autèntic i pels articles com encens, joies i teles tradicionals. Aquest és un lloc excel·lent per emportar-te records de la visita pel país.

HOSPITALITAT I GASTRONOMIA

La gent d’Oman és famosa per la seva hospitalitat amb els estrangers. Els viatgers són molt ben rebuts al país, per això, no és estrany que després d’haver conegut alguna personal local us ofereixi anar a casa seva a fer un te o un sopar. La gastronomia és un altre aspecte a destacar. Si viatgeu a Oman, no deixeu de provar els plats tradicionals omanís, com ara el shuwa (carn a la brasa marinada durant hores), el majboos (arròs amb carn) o l’halwa (un dolç típic fet amb gelatina, mantega i fruits secs).

HOSPITALITAT I GASTRONOMIA
CONSELLS DE VIATGE

Intenteu respectar les normes culturals i religioses locals, i utilitzeu el vestuari modest. A més, assegureu-vos de conèixer les regulacions de visat i les mesures de seguretat vigents.

Si esteu buscant una destinació autèntica i única, Oman ofereix una oportunitat única de vacances per aquells que volen experimentar una cultura diferent, gaudir de paisatges espectaculars i ser acollits per la calorosa hospitalitat d’Oman. Des de la seva naturalesa majestuosa fins a la seva rica història, aquesta destinació aquest país convida a explorar les seves meravelles i a crear records inesborrables.


 

Destí recomanat per Viatges Emocions
Tel. (+376) 829 044 (Oficina Escaldes) | 806006 (Oficina Andorra) | 807 900 (Oficina Andorra)