Sud-Àfrica: troba els 5 grans en família

Descobreix Sud-Àfrica amb canalla, un viatge especialment indicat per fer amb els més petits, ja que no fan falta vacunes ni medicaments. Una aventura amb l’animació especial de Travelkids. Les places són limitades. T’ho perdràs?

Sortirem el 23 de juliol de nit des de l’aeroport de Barcelona, ja acompanyats, directes cap a Ciutat del Cap, on descansarem el primer dia de la nostra arribada. Amb l’energia recuperada, ens desplaçarem fins a la Península del Cap, on veurem els regnes Florals del Món i la famosa fauna local. Farem un petit creuer per la zona per gaudir de les foques i visitar la famosa colònia de Simon’s Town. Un espectacle! Dinarem durant l’excursió i tornarem cap a l’hotel.

Sud-ÀfricaL’endemà aprofitarem la jornada per descobrir Ciutat del Cap. Passejarem pels Company Gardens, plens d’aus i esquirols, i ens sorprendrem amb les casetes de colors de l’alegre barri de Bo Kaap fins a arribar a Waterfront. A la tarda, ens aturarem a The Scratch Patch on, potser, trobarem un tresor. Acabarem el dia fascinats per les magnífiques vistes des de la sínia de Ciutat del Cap.

Haurem de refer la maleta per marxar cap al pintoresc poble d’Hermanus, on pujarem a un vaixell per buscar l’espectacle de les balenes. Dormirem al poble.

El pla per al 25 de juliol és anar fins a Mossel Bay, passant abans pel mític Cap d’agulles, el cap més al sud del continent africà.

Sud-ÀfricaDesprés de passar la nit a Mossel Bay, continuarem la Ruta del Jardí fins a Oudtshoorn. De camí, ens aturarem per visitar una granja d’estruços, farem una passejada en tractor i aprendrem com viuen aquests curiosos animals. La canalla s’ho passarà d’allò més bé! Ens allotjarem a Knysna.

L’itinerari continua l’endemà fins al Parc Nacional de Tsitsikamma, on ens atrevirem a passejar pels ponts penjants. Acabarem la jornada arribant a Port Elisabeth.

Finalment, ens dirigirem a la nostra última i espectacular aturada: la Reserva privada de Shamwari. Ens allotjarem al Riverdene Family Lodge i dinarem, i a la tarda sortirem de safari! Qui serà el primer a localitzar els cinc grans?: el lleó, l’elefant, el lleopard, el rinoceront negre i el búfal cafre. Tornarem a dormir al Lodge.

Sud-ÀfricaCom que ens haurem quedat amb ganes de més, l’endemà passarem el dia de safari en safari i aprofitant les activitats que ens ofereix el Lodge.

Sud-ÀfricaHem arribat al final de l’aventura. El 2 d’agost marxarem de la Reserva de Shamwari fins a Port Elisabeth, i d’allà fins a Johannesburg per agafar el vol de retorn. El 3 d’agost arribarem a Barcelona.

Una experiència única dissenyada per als més petits de casa, amb la companyia, durant tot el viatge, d’un animador Travelkids, i amb les excursions i activitats pensades per a la canalla.