Els carrers d’Andorra s’omplen amb la 9a Cursa de la Dona

Sota el lema “cada pas és una victòria”, la 9a edició de la Cursa de la Dona va comptar amb la participació de més de 600 corredors que, a més de gaudir d’una jornada assolellada, van donar suport a la lluita contra el càncer de pit.

Nena amb la samarreta oficial de la Cursa de la Dona 2019
Foto: Nelly Dedea

Va ser una cursa on la dona va ser la protagonista, però no van faltar alguns nens, homes i gossos que van acompanyar aquesta competició solidària. L’esdeveniment, que va tenir lloc al bell mig de l’eix comercial de l’avinguda Carlemany i l’avinguda Meritxell, així com altres indrets de les parròquies d’Escaldes-Engordany i Andorra la Vella, va comptar amb dos circuits; un de 2,5 quilòmetres, i un altre de 5 quilòmetres.

Nens travessant la línia de meta a la Cursa de la Dona 2019
Foto: Nelly Dedea

La Yolanda Castillejo, que va assolir la tercera plaça en l’edició de l’any passat, va conquerir la primera posició d’enguany amb un temps de 20 minuts i 16 segons. Laura Garciarena (20 minuts i 40 segons) i Xènia Mourelo (21 minuts i 8 segons) van completar el podi general amb un acompliment més que plausible. Les guanyadores es van emportar, entre altres premis, un perfum Eau d’Andorra by Dona Secret.

Yolanda Castillejo i el seu nen al Podi de la cursa de la dona 2019
Foto: César De Pablos

Després de l’èxit d’assistència d’aquesta 9a Cursa de la Dona, organitzada per l’Associació de Dones d’Andorra, la desena edició promet permetre la participació dels homes com a competidors, un fet que segurament contribuirà amb la recaptació de fons per a la investigació del càncer de mama.

Podi de guanyadores a la Cursa de la Dona 2019
Foto: César De Pablos

andorra a taula