Cursa de la Dona 2018: corrent contra el càncer de mama

La vuitena edició de la Cursa de la Dona va aplegar prop de 600 dones que  van sortir a córrer per una bona causa: la lluita contra el càncer de mama. La cursa estava organitzada per l’Associació de Dones d’Andorra i el Club d’Atletisme Valls d’Andorra, amb el suport de MoraBanc.

Cursa de la Dona
Foto: César De Pablos

Les obres del centre vila van obligar a eliminar el circuit llarg i, per tant, hi va haver  un únic circuit de 2,7 quilòmetres, que va transcórrer per diversos carrer del centre vila. La presidenta de l’ADA, Montserrat Nazzaro, estava molt satisfeta per l’èxit de la cursa i va destacar la solidaritat de la ciutadania.

Participants de la Cursa de la Dona
Foto: César De Pablos

Tot i el títol de la cursa, uns quants homes es van animar a córrer al costat de les seves companyes. En els dies precedents a la prova, un bon nombre d’homes també havien volgut mostrar el seu suport a la causa amb la compra de la samarreta commemorativa.

Nens a la Cursa de la Dona 2018
Foto: César De Pablos

Famílies al complet, dones grans, joves, nenes i també alguna dona embarassada no van dubtar en arrencar a córrer per posar el seu granet de sorra en la lluita contra el càncer de mama. La sortida i arribada es van efectuar des d’un mateix punt, al costat del centre comercial Illa Carlemany.

Guanyadora de la Cursa de la Dona
Foto: Audrey Renouard

L’atleta cubana i resident Dayane Huerta, va ser la vencedora en categoria absoluta amb un temps de 9 minuts i 55 segons. Per darrere d’ella van classificar-se Jessica Bonet i Yolanda Castillejo en segona i tercera posició, respectivament.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Cursa de la Dona premiació
Foto: Audrey Renouard