Vispring, més de 100 anys fabricant els millors llits artesans

Un descans perfecte és una de les claus per començar el dia amb el millor peu, és per això que Vispring es pren amb seriositat l’acurada tasca de fabricar matalassos, farcits a mà, amb materials naturals i de la més fina qualitat.

Fotos: Vispring

Parlar de Vispring és parlar d’una història, més que centenària, que es remunta a la ciutat de Londres, el 1901, quan la marca va començar a fer-se famosa per ser pionera en la utilització de molls ensacats, que són, en conjunt, el millor sistema de subjecció per als malucs, espatlles i columna. Amb la mateixa tècnica artesana amb la qual va veure la llum, Vispring fabrica divans i matalassos amb filferros d’acer amb vanadi d’alta durabilitat, enrotllats sis vegades abans d’embolicar-se, una a una, en bosses de calicó natural.

Molt distant de la idea de reemplaçar l’antic per donar espai a la novetat, la filosofia de Vispring ha estat el perfeccionament de les tècniques artesanals de fabricació de cada moll. En cadascun dels productes de la firma britànica, és present part del legat que ha fet possible que els hotels més luxosos confiessin en Vispring com a proveïdor per excel·lència dels seus llits. The Dorchester, a Londres, és només un dels prestigiosos hotels on el descans porta el segell inequívoc de Vispring, que també és present a l’Hotel Principe Di Savoia, a Milà; al Beverly Hills Hotel, a Los Àngeles, i al Bvlgari Hotel Beijing, a la Xina. Fins i tot, a terres andorranes, els hostes poden gaudir d’una màgica experiència de descans a l’hotel de muntanya Les Pardines 1819, a la parròquia d’Encamp.

Amb tres col·leccions ben diferenciades –The Original Collection, The Classic Collection i The Luxe Collection–, Vispring garanteix hores d’un agradable descans, gràcies a la selecció de materials naturals i sostenibles, perquè la cerca de la comoditat i la suavitat mai no sigui un problema per al medi ambient.

Com no potser d’una altra manera, Centmobel et convida a descobrir per què els llits de Vispring, són tot el que necessites al teu dormitori.

Visita l’espai Vispring a Centmobel | C/ Bonaventura Riberaygua, 41, AD500 Andorra la Vella | +376 860 934