Centmobel, 26 anys fent-te sentir com a casa

Establerts al Principat d’Andorra i amb més de 26 anys centrats en el confort i el descans, Centmobel posa al servei del client els coneixements adquirits al llarg dels anys d’experiència en el sector. La professionalitat i especialització són els punts forts d’aquesta empresa.

Sempre pensant en la comoditat i tranquil·litat dels seus clients, Centmobel s’ha especialitzat en trobar l’equilibri perfecte entre confort, qualitat i disseny, de manera que cada moble recomanat pels seus experimentats assessors comercials s’adapti a les teves veritables necessitats.

Llits de robustaflex a Centmobel
Llits pels somnis més dolços

Amb llits fabricats sota el més estricte control de qualitat, Centmobel garanteix anys i anys de somnis plaents i agradables, gràcies a l’estreta relació que ha assolit crear amb referents mundials com ara Vispring, Swissbedding, Hästens, Kluft i Flex, que ofereixen un gran ventall d’opcions a tota mena de clients.

Fabricats amb productes 100% naturals, làtex, viscoelàstic o molla ensacada, els millors llits del mercat es troben a Centmobel per al teu millor confort.

llits de vispring a Cent Mobel
Sofàs i butaques per a cada llar

Les hores que passem al saló de casa són tan importants com aquelles que dediquem a dormir, per aquest motiu, Centmobel posa a l’abast de cada client una mar de possibilitats amb marques estèticament agradables, però especialment punteres en confort i descans.

  • Moradillo:

Concebuda com a una companyia de mobles de disseny, des de l’any 1972, Moradillo s’ha caracteritzat per la seva passió per les tècniques artesanals, l’estètica i la innovació, però sense deixar de banda l’autenticitat.

Amb gran atenció al detall, Moradillo confecciona butaques i sofàs en totes les mides mides, teixits i pells, perquè són creients ferms en la personalització i en la seva capacitat d’aportar elegància i actualitat a través dels detalls de cada moble que surt de la seva fàbrica.

Espai Moradillo a Centmobel
  • Famaliving

Les tendències més innovadores i acolorides per a casa teva, les trobaràs de la mà de Famaliving, un fabricant que va fer els seus primers passos el 1970, quan van obrir una petita fàbrica de la qual van sorgir peces increïbles que, actualment, es poden trobar a més de 60 països.

Amb una molt àmplia possibilitat de combinacions, gràcies a la varietat de mides, teixits i pells a escollir, els sofàs i butaques de Famaliving resulten molt versàtils per a tota mena de llars, ja que aporten un toc innegable de modernitat i atreviment.

Espai Famaliving a Cent Mobel

  • Stressless

El principal desig que mou les fibres de Stressless és el de portar la màxima qualitat i confort a través dels seus sofàs i butaques d’alta gamma. Per assolir tal objectiu, Stressless ha centrat els seus esforços en comprendre el comportament del moviment corporal, per aplicar els coneixements tècnics i empírics adquirits, i ser capaços de crear uns dels mobles més còmodes i exclusius del planeta, amb el tacte inconfusible de la pell.

Si el que busques és un descans de qualitat, a Centmobel el trobaràs!