The Lobby Bar, el nou meeting-point urbà d’Andorra

Grup Daguisa Hotels continua la seva aposta per la gastronomia i, sis mesos després de d’obrir la seva terrassa, inaugura The Lobby Bar, a la planta baixa de l’Hotel Golden Tulip Andorra Fènix 4*

Aquest nou espai gastronòmic està cridat a convertir-se també en el nou punt de trobada de moda al Principat d’Andorra, tant entre els clients allotjats com entre els del Principat. La seva carta és a base de tapes clàssiques (“Les nostre braves”, els “Tigres” o les “Croquetes de calamar amb la seva tinta”) i actuals (“Tartar de tomàquet amb anxova de l’ Escala i esfera d’ oliva negra” i “Hummus de remolatxa amb dips de verdures”).

A més, ofereix taules d’embotits, degustacions de Pernills York Premium tallats al moment pel seu mestre tallador i postres variats. Una carta desenfadada que es pot acompanyar amb ampolles de vi, cava o xampanys Taittinger, així com de còctels de la marca Nio Cocktails, com els “Milano Torino”, el “Manhattan” o el “Tomy’s Margarita”.

Un punt de trobada per sentir-se com a casa

The Lobby Bar és el lloc ideal per dinar de manera desenfadada amb la família, picotejar amb els amics, fer reunions informals amb els clients o un after-work amb els companys de feina”, ha explicat el CEO de Daguisa Hotels, Jordi Daban, qui ha destacat que es troba tot just al costat de la recepció de l’Hotel Golden Tulip Andorra Fènix, que també s’ha reformat per fer-la igual d’actual i acollidora.

El mostrador de la recepció s’ha canviat perquè els clients tinguin una experiència més còmoda i confortable, a l’entrada de l’hotel, on s’han instal·lat també diversos sofàs, cadires i taules que creen diferents ambients, tant per menjar com per descansar. “Al fons del hall és on s’ha instal·lat la barra del The Lobby Bar que, amb el seu mostrador de begudes il·luminat i, juntament amb la xemeneia d’aigua, són els protagonistes indiscutibles de la recepció”, com ha destacat el CEO de Daguisa Hotels.

També amb servei per emportar

Una altra de les novetats del The Lobby Bar és que ofereix als seus clients la possibilitat d’emportar-se o demanar que els hi portin on ho desitgin, diferents plats de la seva carta (juntament amb les propostes de la del The RoofTop Van). Així, els clients que ho vulguin poden escollir tapes, amanides de temporada, hamburgueses, entrepans, taules d’embotits i formatges d’Andorra, productes d’aperitiu Espinaler, gelats Haagen-Dazs i begudes per acompanyar.