Daguisa Hotels, gastronomia amb una qualitat inqüestionable

Fotos: César De Pablos

Amb els hotels Tulip Inn Andorra Delfos 4*, Golden Tulip Andorra Fènix 4*, Font d’Argent Pas de la Casa 4*, Euroski Mountain Resort 4*, Font d’Argent Canillo 4* i els apartaments Sant Bernat 3*, el grup Daguisa Hotels proposa una oferta molt diversa d’allotjaments al Principat d’Andorra, amb dos conceptes ben definits: ciutat i muntanya. Si bé Daguisa Hotels és la marca paraigua, cada hotel té les seves necessitats i especificitats, com ara les activitats d’oci disponibles o els serveis de restauració que s’hi ofereixen.

Al backstage del ‘show gastronòmic’ de Daguisa Hotels hi és el Narcís Allué, el xef executiu del grup, qui vigila mil·limètricament que cada detall estigui en el seu lloc. El seu compromís i passió per la cuina, li van permetre escalar posicions als fogons de l’Andorra Delfos, on va començar com a cuiner el 2012. Després de quatre anys al capdavant d’aquest hotel i de l’Andorra Fènix, va rebre el vot de confiança per a dirigir tota l’orquestra de la restauració del grup i, fins i tot, va ser distingit com a un dels membres de l’exclusiu ‘Club des chefs’, una xarxa professional culinària de la marca Golden Tulip que premia i reconeix l’excel·lència i, a més a més, fomenta l’aprenentatge i la formació dels seus xefs.

El mateix Narcís confessa que una de les màximes que intenta inculcar als seus companys és que “l’essència principal és un bon producte, això implica manipular-lo i cuinar-lo amb delicadesa, per a obtenir un resultat final amb el qual ens puguem sentir contents de donar-lo al client”. Això sí, per al xef executiu de Daguisa Hotels és molt important no encapsular l’oferta culinària del grup en una mateixa línia, sinó innovar dia rere dia i anticipar-se a allò que el client pugui desitjar. Sembla una tasca complexa, però, així i tot, Allué i companyia donen el millor de si perquè cada hotel, malgrat les seves diferències conceptuals, compti amb un servei gastronòmic de primera.

Experiències sensorials completes

Fa molt temps que la gastronomia va fer un pas endavant per a convertir-se en quelcom més que menjar en un restaurant; ara és més aviat una experiència sensorial completa on tots els sentits són ‘mimats’ per diferents elements com ara una atmosfera agradable, un tracte impecable i respectuós per part del personal, un espai estèticament atractiu, bones vistes, una bona ambientació musical i, per descomptat, plats que siguin un deliri per al paladar.

En la seva missió d’innovar i no deixar de sorprendre els seus clients, amb experiències inoblidables, Daguisa Hotels va inaugurar l’espai The RoofTop Van, a la sisena planta de l’hotel Andorra Fènix, on convergeixen tots els conceptes abans esmentats i alguns altres elements, com ara les actuacions en directe d’artistes musicals i una àmplia oferta de còctels, aperitius, plats informals, així com una selecció d’embotits i formatges d’Andorra.

Una altra de les novetats que Daguisa Hotels integra a la seva oferta, és l’obertura del restaurant de tapes The Mezzanine, també a l’Andorra Fènix, on se serveixen tapes clàssiques i actuals, però amb el toc modern i respecte pel producte que caracteritzen al Narcís i el seu equip. El Lobby Bar, un nou concepte de barra per poder menjar o beure de manera ràpida i pràctica, és una altra de les apostes fermes del grup, que ja està treballant per preparar algunes sorpreses per als hotels de muntanya, de cara a la pròxima temporada d’hivern que molts de nosaltres ja estem esperant amb ànsies.