Espectacular actuació de la Marta Mas a la terrassa The RoofTop Van

La melodiosa veu de la Marta Mas va conquerir els presents a la terrassa The RoofTop Van, ubicada a la sisena planta de l’Hotel Golden Tulip Andorra Fènix 4*. L’espectacle ofert per l’artista encampadana va treure els aplaudiments de tot el públic.

Fotos: César De Pablos
Marta Mas i la seva família
La cantant Marta Mas va rebre el suport dels seus éssers estimats

La recentment inaugurada terrassa The RoofTop Van continua causant molt bones sensacions entre turistes i residents, que ahir no es van perdre l’oportunitat de gaudir de la interpretació musical de la Marta Mas –també coneguda pel seu nom artístic Noa Asthi–  que va deixar bocabadat el seu públic, amb un repertori ple d’èxits.

Foodtruck The RoofTop Van

Segurament, és fàcil associar la Marta amb l’estil country que caracteritza el seu single “I Remember”, quin videoclip es va estrenar l’octubre de l’any passat; però, durant el show d’ahir, va passar per diferents gèneres musicals, com ara el pop, però sense perdre l’essència que la identifica. Entre la seva veu, les delicioses amanides, els assaborits entrepans, les burgers gourmet i la varietat de còctels, els comensals van comptar amb tots els ingredients sobre la taula per a gaudir de quelcom més que un sopar sota el cel escaldenc.

àpat de The RoofTop Van

Durant la vetllada, bona part dels assistents es va decidir per degustar la cervesa San Miguel Magna, del tipus golden lager i amargor moderat, que marida perfectament amb les diferents amanides que The RoofTop Van presenta a la seva carta. Altres comensals van preferir conjugar el seu plat amb la cervesa San Miguel Selecta, dels tipus torrat-extra, que llueix un color daurat ambre; aquesta referència té un sabor amarg més pronunciat, que encaixa harmoniosament amb les carns dels entrepans i hamburgueses.

Cervesa San Miguel Selecta

Sens dubte, va ser una trobada culinària i musical que tots els afortunats presents recordaran, però, qui no hagi pogut anar-hi, tindrà la seva oportunitat el pròxim 24 de setembre, quan la Marta Mas pugi ,una vegada més, a l’escenari i doni vida a la sisena planta de l’Hotel Golden Tulip Andorra Fènix 4*.