Consultes d’estil amb Katya Muir: setembre

Hola, amics! Reprenem la nostra secció de CONSULTES D’ESTIL. El mes de setembre ens apropa a la tardor i als looks de més abric.

En la primera consulta, la nostra lectora Lina B. ens diu que està convidada a una boda a finals de setembre, a Andorra. El casament no té un “dress code” específic, així que s’ha comprat un vestit llarg d’Uterqüe de color blau marí. Ens demana ajuda per completar el “look” sencer, i diu que li agradaria dur sabates de taló.

Vestit UterqüeJo, personalment, trobo aquest vestit molt bonic i polivalent, ja que es pot aprofitar per altres ocasions. En poques paraules, a mi em sembla una opció molt correcta i elegant. Com que el vestit és blau marí, li proposo donar-li un toc de color amb els accessoris. Sandàlies platejades de taló, en combinació de colors de Zara, i un clutch setinat de color fúcsia de Dorothy Perkins podrien lluir bé.

Dorothy Perkins
Clutch Dorothy Perkins
sandàlies Zara
Sandàlies Zara

Les tires acolorides de les sandàlies faran conjunt a la perfecció, mentre afegim els accessoris platejats amb la polsera de Parfois i les arracades de la marca Omi, en la mateixa gamma cromàtica. Finalment, tindrem un conjunt dolç i elegant per a qualsevol esdeveniment especial que tingui lloc a la nit.

Polsera Parfois
Polsera Parfois
Arracades Omi
Arracades Omi

Relatiu a la segona consulta, a la meva secció de tendències podeu llegir que l’estil “Preppy” està en auge aquesta temporada. Justament, una de les nostres lectores, Ana T., pregunta com es pot dur aquest estil sense lluir ridícula, en cas que siguis una dona madura i no una adolescent. El “Preppy” s’adapta a totes les edats, només és necessari donar un cop d’ull a les col·leccions de Ralph Lauren o Tommy Hilfiger, Gant, Dsquared2…

Estil Preppy
Estil Preppy
Estil Preppy
Estil Preppy

Una de les ambaixadores de l’estil “Preppy” és la “it-girl” Olivia Palermo. En realitat, aquest estil és molt versàtil, ja que es construeix amb peces atemporals que combinen entre si. Les peces clau per assolir aquest “look” son les camises blanques, americanes de quadres combinades amb jerseis en “V” i faldilles de quadres, polos, armilles amb rombes, bermudes o shorts. Aquest estil es pot confondre amb l’”Smart Casual”, tot i que la gran diferència és, sobretot, que el “Preppy” es caracteritza per l’ús de marques de luxe.

Estil Preppy
Estil Preppy

La clau és que tot el “look” ha d’estar pensat fins a l’últim detall. Gens d’accessoris barats o peces massa cridaneres o trencades. Tot el conjunt ha de ser elegant, concís i sobri. El maquillatge ha de ser en tons “nude”, mentre que els teus accessoris han de ser de marques de luxe. Tota la teva imatge ha d’irradiar confiança i classe, i definitivament aconseguiràs un estil “Preppy”.