Consultes d’estil amb Katya Muir: convidada a un casament?

Hola, amics! Reprenem la nostra secció de CONSULTES D’ESTIL. El mes de febrer ens apropa a la primavera i als looks més idonis que hen de tenir en compte a l’hora d’anar a un casament. Aquestes són les consultes més freqüents que ens han arribat.

En aquesta ocasió, llegeixo un missatge privat que Sandra em va enviar a través d’Instagram. Em demana alguns tips perquè anirà a una boda l’abril pròxim, i es tracta d’una cerimonia civil, de dia, mentre que la celebració tindrà lloc a un restaurant triat per a la ocasió. Ella desitja lluir elegant però, a la mateixa vegada, còmoda.

La primera cosa que penso és que, en ser un esdeveniment de dia, ja podrem descartar moltes opcions. Jo aconsellaria apostar per un vestit, de jaqueta i pantaló. Un bon exemple és aquest de la marca Uterqüe.

En aquest cas, tenim una jaqueta curta confeccionada en teixit tweed, amb botons que emulen una joia. És un look molt elegant. Acompanyarem el nostre outfit amb un clutch, com el de Parfois, i un collaret de perles, si és que t’agraden les perles. Pots utilitzar uns penjolls cridaners i, si no, una polsera amb tonalitats daurades. Pel que fa al calçat, et proposo unes sabates de taló en color nude; Pura López té una referència que et podria encantar.


La segona consulta ens arriba de la Pepita G:
“Hola! M’agradaria preguntar-te quin tipus de texans es pot posar una dona amb una mica de formes? Moltes gràcies”

Per descomptat, els texans són una de les peces que la gran majoria de dones utilitzem en el nostre dia a dia. En l’actualitat, tenim unes col·leccions que són perfectes per a poder adaptar la moda a les nostres formes o dimensions. Malgrat tot, saber el que et queda bé i t’afavoreix, t’ajudarà a lluir molt més aquesta peça.

En primer lloc, el consell més important que dono a les meves clientes, és que triïn la peça de vestir de la seva talla. No de la talla que voldrien tenir, sinó de la talla que realment tenen en aquell moment. És important saber que una dona amb formes amb uns texans molt ajustats, aconseguirà l’efecte contrari al que realment esperava.

Les petites butxaques, a la part del darrere, donen la sensació visual que ha augmentat la talla. Eviteu models com ara “Baggy, Skinny i Cargo”. Els skinny jeans són pantalons molt estrets i cenyits al cos, i la meva recomanació és evitar-los. Però, si ets molt amant d’aquests tipus de texans, recomanaria sempre mantenir un look amb balanç.

Si tens uns jeans foscos, recomano que la part superior sigui més clara i amb un look més ampla, per a donar més balanç i proporció a la teva imatge.

Si pots triar un to més fosc, sempre serà la millor opció, ja que et farà lluir més prima. Evita pantalons amb cintura baixa, és molt millor optar pel de tir alt, ja que controla la part abdominal.

El model de texans recte, campana o Boyfriend, són els més adients per a les dones amb corbes, ja que dissimulen la silueta i et fa veure més esvelta. Els texans en forma campana o boot cut, donen la sensació d’unes cames més llargues, sobretot, si utilitzes sabates amb taló.

Ja sabeu que, mensualment anirem compilant algunes de les consultes que ens feu, a través de les xarxes socials (@katyamuir) i  el mail donasecret@andorra.ad
No dubteu a enviar-nos les vostres preguntes, estaré encantada d’ajudar-vos.