Consultes d’estil amb Katya Muir: entenent l’estil safari

Benvingudes i benvinguts a la nostra secció: CONSULTES D’ESTIL. Ja sabeu que de forma mensual recopilarem algunes de les consultes que ens feu mitjançant xarxes socials a (@katyamuir) i al correu electrònic (donasecret@andorra.ad), i us donaré la solució en aquesta secció. Avui parlem de l’estil Safari:

Hola Katya i Dona Secret! M’encanta el vostre blog! M’agradaria saber com combinar peces de roba per aconseguir la tendència safari. M’entusiasma veure com queda posada, però la veritat és que no sóc molt de portar-la. Potser no la sé combinar bé. A veure si em podeu ajudar. Moltes gràcies! Lara G.

Hola, Lara! Moltes gràcies per la teva pregunta. Estic encantada de poder-te ajudar, sobretot perquè l’estil safari és un dels meus preferits.

El look safari mai ha deixat d’estar de moda. És un estil clàssic per lluir a la primavera/estiu i el cert és que, any rere any, es reinventa amb noves tonalitats, estampats, talls i formes d’integrar-lo amb altres estils. Només cal veure les col·leccions d’aquesta temporada. Michael Kors, Chanel o Dior, aposten per aquest estil.

En primer lloc, és bo saber si vols l’estil safari per viatjar o per portar a la ciutat. Per la segona opció, l’estil safari chic és ideal per portar a l’oficina o fora de la feina. La peça clau és una jaqueta sahariana, tot i que la seva versió actual està representada per un vestit camiser. Aquest vestit es pot combinar com una jaqueta amb el pantaló o amb shorts caqui o sorra.

El meu consell és apostar per camisetes bàsiques o estampades i bruses de seda amb shorts o pantalons llargs, marcant la cintura amb un cinturó.

Barrejar la inspiració aventurera amb teixits delicats com l’encaix produeix un efecte fresc, casual i 100% femení.

Relatiu al calçat, millor optar per sandàlies o esclops de fusta, ràfia, pell o ant, millor amb una mica de taló o cunya. Maxi bosses tipus sac o encaixen a la perfecció.