Reobertura de portes de la botiga Triatló després de la reforma

Triatló ha tornat a inaugurar el seu establiment després d’una reforma que li permet seguir potenciant els seus serveis, després de més de 30 anys d’experiència, oferint als amants de les dues rodes les millors solucions del seu sector.

Fotos: César Vidal

La botiga Triatló, especialitzada en venda i reparació de bicicletes, va tornar a obrir les seves portes després de la reforma que s’ha dut a terme per seguir millorant els seus serveis i per oferir-ne de nous. La festa va comptar amb l’assistència d’un gran nombre de persones que van voler celebrar la reobertura de portes d’aquest emblemàtic establiment.

Inauguració TriatlóUna de les novetats amb què conta la recentment inaugurada botiga és el nou servei de venda online. Triatló ha creat una pàgina web on els clients tindran accés a un catàleg digital que oferirà tots els seus productes. Però això no és tot: a més a més, apareix l’opció de personalitzar les comandes, adaptant-se a les necessitats de cada usuari per garantir un servei professional.

Seguiran tenint el servei de taller a l’alçada dels corredors professionals i amateurs, com també continuaran treballant amb un equip professional altament qualificat en temes d’assessorament i amb marques de gran qualitat, com ara Wilier, exclusiva per a Andorra, Castelli, Giro, Sis i Tàctic, entre altres.

Inauguració Triatló

Consulta totes les fotografies de l’esdeveniment al nostre perfil de Facebook.