Consultes d’estil amb Katya Muir: octubre

Benvingudes i benvinguts a la nostra secció: ‘consultes d’estil‘. Ja sabeu que de forma mensual recopilarem algunes de les consultes que ens feu mitjançant xarxes socials a (@katyamuir) i al correu electrònic (donasecret@andorra.ad), i us donaré la solució en aquesta secció.

Sou moltes les dones que m’heu escrit demanant consell sobre com anar vestides a un casament de tardor. I, la veritat, he de reconèixer que no és fàcil lluir esplèndides quan comença a fer fred. A Andorra, els mesos d’octubre i novembre acostumen a ser frescos i, si tenim algun esdeveniment important, ràpidament ens fem la pregunta més tòpica, “Què em poso?”.

I perquè no optar pel vellut?, podem lluir-nos amb un elegant vestit o un pantaló amb jaqueta, per exemple. El vellut és intemporal i, com és un teixit luxós, és molt adient per aquesta mena d’esdeveniments. També compleix un altre vessant important i és que ens sentirem més abrigades, ja que aquest teixit s’associa més a l’època d’hivern.

Així que, aquí us proposo un parell d’opcions molt elegants i per a tots els gustos. Un vestit de vellut, sigui llarg o curt, sempre serà una opció infal·lible. Combinant-los amb unes arracades maxi, completareu el vostre look. Però, si la vostra opció és el pantaló de vellut, millor combinar-lo amb una brusa luxosa i, per descomptat, apostar pels complements.

vestit vellut
Vestit de vellut llarg
conjunt de vellut
Conjunt de vellut
Vestit de vellut curt
Vestit de vellut curt

La part positiva de comprar-se uns pantalons de vellut, és que els looks més informals que podeu lluir amb ells, sempre seran més atractius que quan s’utilitzen per a una ocasió especial.

pantalons de vellut
Pantalons de Vellut

No és cap secret que les mànigues ‘abullonades’ segueixen marcant tendència. Però, com i amb què podem combinar aquesta tendència? Aquí us ofereixo alguns looks, tant per vestir diàriament, com per anar a l’oficina. Seria interessant recordar, que no a tothom afavoreix aquesta tendència, ja que depèn molt del cos. Unes mànigues amples, afegiran volum a la part del teu cos on acaben aquestes. Per tant, les noies més primetes, poden lluir aquesta mena de mànigues, sense cap problema. Però, les noies més voluminoses, haurien d’optar per unes mànigues més estretes, ja que les lluiran molt millor.

mànigues voluminoses

mànigues voluminoses

màniques voluminoses