Dissenys andorrans que marquen tendència per a aquesta temporada

Andorra també marca tendència i nous estils en indumentària clàssica i esportiva. Gaudeix de la nova col·lecció primavera-estiu.

Anna Mangot Disseny

Anna Mangot Disseny crea i produeix col·leccions de complements per vestir, en seda pintada a mà, així com regals institucionals, d’empresa, personalitzats i exclusius. Combina aquesta activitat amb el disseny de vestuaris i escenografies per espectacles. Els seus projectes sempre van lligats a l’art, la cultura i la història. Com a novetat presenta una col·lecció de mascaretes, totes peces úniques, en seda natural pintades a mà.

Mascareta d'Anna Mangot
WhiteFit

Marta Marsà Palmitjavila marca tendència en el disseny de la roba esportiva. Una marca andorrana que realitza dissenys d’alta qualitat i amb la comoditat imprescindible per a la pràctica d’activitats esportives.

Tendència en moda Whitefit
Commencal

Experts en bicicletes. No et perdis la nova línia d’indumentària esportiva fabricada en cotó orgànic certificat. Una nova col·lecció primavera-estiu per a lluir a la moda i practicar de la forma més còmoda el teu esport favorit.

Commencal

 

asf 2021