Especial activitats d’estiu: què fer a Andorra la Vella

Perquè sempre hi ha alternatives amenes i divertides per a gaudir de les nostres parròquies, avui et presentem les nostres opcions perquè treguis el màxim profit al bon temps a Andorra la Vella.

Foto: Comú d’Andorra la Vella / Tony Lara
Prendre un vermut al Centre Històric

Admirar la bellesa de l’arquitectura tradicional andorrana no havia estat mai una experiència tan plaent. Després de l’aixecament del confinament i amb l’obertura dels bars, el Centre Històric d’Andorra la Vella es perfila com un dels indrets més atractius per prendre un vermut.

Redescobrir els recs del Solà i de l’Obac

Retroba’t amb la natura als recs del Solà i de l’Obac que, amb una ruta redissenyada per a evitar l’encreuament de persones, et donarà la possibilitat d’apreciar les privilegiades vistes de la parròquia capital.

Rec del Solà i l'Obac
Espai Columba, l’opció cultural per excel·lència

Mai no és tard per a conèixer les nostres arrels i el legat dels nostres avantpassats, quina història ha quedat immortalitzada en un espai singular, modern i atractiu: l’Espai Columba. L’edifici, dissenyat per l’arquitecte Jordi Batlle, acull els frescos del segle XII de l’església de Santa Coloma i el nou centre d’interpretació del romànic, on hi trobarem peces litúrgiques d’aquest període.

Espai Columba

The Embassy, tot luxe i elegància

Des de la seva obertura, The Embassy s’ha convertit en el centre comercial de luxe predilecte del nostre país, on les marques més exclusives de rellotgeria i joieria conflueixen en córners diferenciats i amb les peces més espectaculars. Sens dubte, una experiència de shopping de primer nivell.

The Embassy

Tot el que necessites és a Pyrénées Andorra

Les millors marques de moda, accessoris, perfumeria, esports, llar i tecnologia, a banda del servei impecable del seu staff, són de les coses que més trobàvem a faltar. Amb la reobertura de Pyrénées Andorra, no hi ha cap excusa per a no renovar l’armari o preparar les maletes per a una escapada estival.

Pyrénées