Longines, l’herència de la més fina rellotgeria suïssa

Durant el segle XIX, a Saint-Imier, Suïssa, Longines va començar a construir el llegat històric pel qual és considerada una de les cases rellotgeres més importants i prominents del món. Des de patrocinador de grans esdeveniments esportius fins a rellotge oficial de la Federació Aeronàutica Internacional, Longines ens convida a apreciar l’elegància i bellesa de les seves magnífiques peces.

Longines Spirit Leather Strap 40 mm: Amb caixa d’acer inoxidable de 40 mm, amb un acabat de raspallat setinat i polit, aquest rellotge mostra una esfera negra prolixa. Inclou una corona estriada de grans dimensions i altres elements que ens recorden els rellotges pilot de principis del segle XX per Longines. Preu: 2.040 €.

Longines Primaluna: Elegància contemporània és la millor descripció per a aquesta col·lecció exclusivament femenina. Una caixa lleugerament ovalada. 11 diamants certificats i la seva polsera fan d’aquesta peça quelcom molt especial. Preu: 1.350 €.

Conquest Classic: Un rellotge que combina la modernitat amb el refinament que caracteritza Longines, que ha sabut crear una peça femenina pensada per a la dona moderna i polifacètica. Preu: 1.450 €.

Legend Diver Bronze: Pensat com a un rellotge de submarinisme, amb comptador unidireccional interior, Super-Luminova i estanquitat de 30 bars, destaca per la seva caixa de coure de 42 mm i un braçalet de cautxú natural. Consultar preu.

Hydronquest: La icònica col·lecció HydroConquest de Longines compleix amb les expectatives d’aquells que se senten atrets pel mar obert, sense deixar de ser fidels a l’elegància de la rellotgeria suïssa. Aquesta expansió en la línia HydroConquest ara inclou un inserit de ceràmica altament tècnic i innovador en el bisell, que combina amb el color de l’esfera i uneix el disseny totalment modernitzat i la silueta esportiva. Preu: 1.350 €.

Troba aquestes meravelloses peces a The Embassy.