Pyrénées va inaugurar una pop-up store dels rellotges MAM

Dimarts passat, Pyrénées Andorra va presentar, per al públic andorrà, la marca de rellotges MAM, unes creacions basades en la sostenibilitat i la simplicitat, ja que són conceptes que representen el millor estil de vida.

dos rellotges Mam
Foto: Paula Cristina

Els rellotges de la marca catalana són productes dissenyats amb cura i fets a mà, a partir de materials ecosostenibles i el resul-tat són unes peces extremament lleugeres i els de fusta són els més fins del mercat.

imatge grupal de tots el col.laboradors.
Foto: Paula Cristina

Els rellotges MAM són unes peces naturals perfectes i, a partir d’ara, ja els pots trobar a la nova po-up store de Pyrénées Andorra. Segur que trobaràs el que més t’agrada, ja que disposaràs de qualsevol rellotge de les cinc icòniques col·leccions de la marca.

Tarjeta Mam amb rellotges
Foto: Paula Cristina

Elsmodels SILT i VOLCANO han estat elaborats a partir de fusta prèmium, com ara auró i  sàndal vermell i negre; peces elegants i amb personalitat. Les col·leccions HISTO iARENO estan dissenyades amb fusta de bambú i corretges de nubuc de primeraqualitat; models més versàtils i esportius. I, per acabar, la col·lecció més trencadora,FERRA, una creació que es basa en una dualitat de materials, la combinació perfectaentre fusta i acer inoxidable; un rellotge de fusta únic i contemporani.

un rellotge Mam
Foto: Paula Cristina

MAM Originals és una marca de rellotges de fusta sostenibles per a dones i per a homes, fabricats amb materials d’alta qualitat per aconseguir peces amb una estètica neta i contemporània, sempre tenint en compte la cura del medi ambient. Però, no perdeu el temps, ja que només restarà oberta fins a mitjans de setembre.

Gaudeix de totes les fotos al nostre Facebook
brindis de tots el col.laboradors
Foto: Paula Cristina