La candidatura de Joan Laporta tindrà seu electoral a Andorra

La candidatura de Joan Laporta a la presidència del FC Barcelona comptarà amb una seu electoral a Andorra. Situada al carrer Prat de la Creu de la capital, obrirà portes el 30 de desembre amb l’objectiu de ser punt de trobada dels socis del Barça que viuen al Principat que vulguin donar suport a la candidatura.

Text: Àlex Teres· Foto: FB/Joan Laporta

En aquest sentit, a partir del proper cap de setmana es començarà la recollida de signatures. Les butlletes de suport es podran firmar a la seu electoral de Prat de la Creu a partir del dia 30 o a domicili, trucant al telèfon +376 390 500.

Joan Laporta ha manifestat la seva satisfacció pel fet de tenir una seu electoral a Andorra. A causa de la pandèmia el procés electoral serà més complex que en altres ocasions i disposar d’un local ajudarà que “els socis i simpatitzants que volen donar suport al nostre projecte puguin fer-ho sense haver-se de desplaçar a Barcelona”, ha destacat Laporta. De fet, està previst que la jornada electoral s’habiliti una mesa a Andorra la Vella perquè hi puguin votar els socis del país.

Laporta ha explicat que “un dels objectius de la nostra candidatura és treballar perquè el Barça sigui un motor d’optimisme per totes les persones que estimen el club des de qualsevol racó del món. És amb la vostra complicitat, amb el vostre esforç, amb el vostre talent el que permetrà aconseguir que el Barça retorni a la primera línia esportiva i a ser una institució de referència mundial”.