Louis Erard, l’excel·lència en rellotgeria per a dones i homes

Les línies Excellence i Emotion, per a home i dona, de la prestigiosa marca de rellotgeria Louis Erard són el testimoni principal del nivell d’excel·lència que ha assolit aquest firma suïssa que va néixer l’any 1931. Joieria Vasari n’és el representant exclusiu a Andorra.

La tardor de 2016, Louis Erard celebrava el 85º aniversari de la marca, però lluny d’aturar-se, l’any següent la marca ja presentava noves col·leccions, com l’Excellence, protagonista absolut, amb dos cronògrafs, tres models de dona i dos reguladors. Col·lecció rere col·lecció, la marca s’ha anat consolidant i creant un segell distintiu de la casa, especialment en la seva versió de corda manual amb mòdul de reserva de marxa, exclusiu de Louis Erard. D’altra banda, la col·lecció Héritage proposa dos models “oversize”. Els seus rellotges presenten un temperament modern, esportiu, viril, gairebé rebel. Són els trets diferencials de la línia més emblemàtica de la casa, l’Excellence. Són models del segle XXI basats en una arrelada i sòlida tradició suïssa dels grans mestres rellotgers, amb la qualitat i el rigor que la caracteritza. Val a dir que els rellotges Louis Erard associen l’alta qualitat amb un preu assequible.

Són models del segle XXI basats en una arrelada i sòlida tradició suïssa dels grans mestres rellotgers, amb la qualitat i el rigor que la caracteritza

Louis Erard Rellotge
Foto: Louis Erard

Avui, Louis Erard ha renovat els codis del model insígnia de la col·lecció Excellence i proposa un regulador automàtic revolucionari, amb nervis d’acer, un disseny musculat i un “look” monocromàtic de cap a peus, es presenta com “l’enfant terrible” de la col·lecció, amb una identitat potent amb les hores i els segons descentrats, tota una lliçó d’inconformisme. Un rellotge creat per a l’home contemporani amb caràcter. En la mateixa col·lecció hi ha el regulador manual amb la firma de Louis Erard, amb un mòdul de reserva de la marxa, exclusiu de la casa. Aquest model, que es caracteritza per la seva esfera “guilloché”, amb tota l’ADN del rellotger, és tot sobrietat i refinament.

Louis Erard
Foto: Louis Erard
Dona i rellotges

Louis Erard crea Love Affair per a la dona elegant que no vol renunciar a una maquinària solvent. El rellotger acompanya la dona a un territori estètic inexplorat fins avui. Una esfera amb dues agulles i una dent de lleó situada a les 12, amb 23 petits diamants que es dispersen per l’esfera. A més, les hores estan marcades per 9 diamants. Una decoració detallista i versàtil, amb una caixa d’acer inoxidable polit o amb revestiment PVD d’or rosa, i la impecable tecnologia suïssa que  caracteritza la marca.

En la col·lecció Excellence, Louis Erard proposa tres models diferents amb un denominador comú: tres agulles, calendari i un diàmetre de 33 mm. I sempre amb l’estètica lligada estretament a una mecànica sense fissures.

A Andorra, tota la gamma de rellotges Louis Erard es troba a la Joieria Vasari, representants exclusius de la marca al Principat.

Louis Erard Rellotgeria
Foto: Louis Erard