Noces i comunions: joies que enlluernen i captiven

El del casament és un dels dies més esperats, des de sempre. I tant vestit, com el pentinat, les sabates i, fins i tot, les joies, han d’estar a l’altura. Vols saber quin tipus de joieria triomfarà aquesta temporada?

Han tornat els ‘aros’. I ben grans! Són ideals per contrastar amb els vestits minimalistes, com també les joies al cabell, siguin diademes o tocats, que també són tendència aquest any. Un altre tipus de joieria que destaca aquesta temporada són els collars personalitzats, ja sigui amb el nom dels nuvis o la data en la qual es van conèixer. Debuten de les arracades ear cuff, que es col·loquen al cartílag a manera de piercing. Són perfectes si la núvia duu el cabell recollit i donen una essència innovadora al look.

Joies de núviesEls anells de compromís també marquen tendència. Destaquen el solitari, amb disseny atemporal i clàssic; el de triple diamant, que farà destacar a la futura núvia i l’anell estil marquesa, original i elegant amb tall ovalat. El color daurat és el clar protagonista aquest 2020.

Anells i joies per a núvies