Influència Audrey

D’Audrey Hepburn es van dir, s’han dit i es diran moltes coses, també sobre el seu estil. Ella sempre vestia sense excessos. No hi havia ningú al món a qui li quedessin millor uns senzills pantalons blancs i una brusa blanca. Es posés el que es posés, estava elegant. Ella sabia exactament com forjar la seva imatge, forta i independent. 

El seu estatus d’icona ha fet que, fins i tot avui en dia, continuï actuant com abanderada de l’elegància i sí, també a preguntar-nos quines tendències del 2020 escolliria avui en dia l’actriu.

Ulleres de sol “Das model” de Portrait. (c.p.v.)

Pantalons campana, estil cropped
Els pantalons de campana van tornar fa uns anys per estilitzar les nostres cames (més primes i altes) sense necessitat de talons. Aquesta primavera, fia’t del bonic efecte d’uns pantalons campana per sobre del turmell.  De Boohoo(17 €)

Abric blanc amb coll caixa de Zara. 69 €

Collar de perles de Bimba y Lola. (c.p.v.)

Camiseta màniga llarga de H&M. 9,99 €

 

Pantalons de quadres cropped

L’estampat de quadres ha estat molt de moda aquest hivern i, ara, li toca el torn a la seva versió mini: els quadres vichy. En aquest cas, ens rendim als encants d’uns pantalons cropped on aquest print de primavera sigui també protagonista.

Vestit midi negre de mango. 35 €

 

Ballarines negres de cuir i xarol de Viauno. 69 €