Els Fashion Awards deixen una de les millors catifes vermelles del 2019

De Julia Roberts a Cate Blanchett: repassem tots els looks dels assistents als Fashion Awards 2019, els premis britànics de la moda.

Fa uns dies va tenir lloc la celebració d’un dels esdeveniments més esperats en el món de la moda: The Fashion Awards 2019. Aquests premis anuals van tenir lloc al famós Royal Albert Hall de Londres amb personalitats del món de la moda i de l’espectacle com a màxims espectadors. Ja hem pogut conèixer al flamant guanyador: Bottega Veneta, la marca especialitzada en pell i cuir d’alta gamma que s’ha emportat diversos premis.

Looks dels Fashion Awards 2019La marca va ser triada «marca de l’any» en aquesta trobada. Daniel Lee és el seu director creatiu i ha passat per empreses com Maison Margiela, Balenciaga i Donna Karan, abans d’encapçalar la direcció artística de Bottega Veneta. Ell va ser coronat com «estilista de l’any» i «estilista britànic de l’any» de la col·lecció dona, així com a millor dissenyador d’accessoris.

Catifa Vermella dels Fashion Awards 2019Bottega Veneta, que traduït significa «taller venecià», va ser fundada el 1967 a Vicenza per Michele Taddei, Renzo Zengiaro i Laura Taddei. Encara que aquesta casa de modes italiana va començar com una especialització en els productes de pell i de cuir, des de la seva adquisició, el febrer de 2001 va acabar formant part de Gucci i va diversificar la seva producció cap a la moda femenina i masculina, la joieria, la cosmètica, perfumeria i els accessoris de decoració.

Més info