Pokémon i models de tres pits a la Milan Fashion Week 2018

La mundialment famosa Milan Fashion Week (Milano Moda Donna), va revolucionar l’espectacle amb una passarel·la atípica; GCDS – God Can’t Destroy Streetwear, va combinar elements peculiars per mostrar la nova GCDS The Futuro Beach Collection.

Vestit Pikachu Milan Fashion Week
Foto: Milano Moda Donna

Si creus que Pikachu i Jigglypuff, els icònics personatges de Pokémon, no tenen espai dins d’una passarel·la, estàs molt equivocat. La marca milanesa va sorprendre el seu públic amb una increïble mescla de colors i formes, inspirada en la famosa sèrie animada japonesa.

Model de tres pits a la milan fashion week
Foto: Milano Moda Donna

GCDS va saber despertar l’interès dels joves amb aquesta nova línia d’outfits, però també dels periodistes, experts i curiosos, amb les models de tres pits. Sí! No és una bogeria. Tot apunta que l’Anna Trevelyan, directora d’estil i Giuliano Calza, director creatiu de GCDS, volien donar un toc futurista i imaginar com serà la societat d’aquí a 50 anys. Però, no va ser l’única novetat en una passarel·la, també va desfilar per primera vegada una model amb vitiligen.

Model amb vitiligen Milan fashion week
Foto: Milano Moda Donna

Onitsuka Tiger, reconeguda marca japonesa de sabates que es va fundar el 1949, va col·laborar amb els calçats per complementar aquesta atípica col·lecció.

Vestit pokemon gcds
Foto: Milano Moda Donna